Old Power avasi Vilnan vuoden 2022 SEGL-turnauksen avauspäivän toisen ottelunsa belgialaista, viime SEGL-kauden kolmosta Ha. Vi. 2 Bruxellesia vastaan kokoonpanossa #8 Miinala ykkösessä (oikea laita), #9 Ylönen sentterinä ja #7 Zoveidavi seiskassa (vasen laita).

Belgialaiset tulivat otteluun todella ylilatautuneina ja varsinkin joukkueen kirkkain tähti Klison Mapreni tykitti alkuun monta hyökkäysvirhettä, mutta Old Power ja varsinkaan Miinala ei kerta kaikkiaan saanut ottelussa rankkareita häkkiin, ei sitten millään. Lopulta Zoveidavi onnistui napauttamaan Old Power 1-0-johtoon brysseliläisten rankkarisuman päätteeksi. Kun Mapreni sai heittonsa pysymään laillisina, niin jälki oli tuhoisaa Old Powerin kannalta.

Brysseliläiset johtivat parhaimmillaan jo 4-1 avauspuoliskon puolenvälin jälkeen. Ylönen herätteli Old Power-leiriä hyvällä täsmäiskullaan ykköspuolelle. Miinala ravisutteli hieman myös Maprenia palauttamalla räväkästi pallon miehen vartioimalta sentterin tontilta pömpeleiin ja näin puoliajalle brysseliläisten 4-3-johtolukemista.

Toisen puoliajan alkuun nähtiin pienimuotoinen Miinala-show kentällä, kun mies tykitti nopeaan tahtiin neljä osumaa brysseliläisten verkkoon, ehtien kuitenkin tulla kerran yllätetyksi Maprenin huipputarkan ykköskulmavedon johdosta. Tämän jälkeen Zoveidavikin sai pienen rentoutumisen heittopeliinsä ja tämä tiesi todellisia ongelmia belgialaisjoukkueelle; ensin mies kävi kiertämässä Miinalan laidalta tykittäen pallon sisään vitosesta ja parin minuutin päästä sujahti miehen pomppu verkon perukoille kolmosesta.

10-5-lukemissa brysseliläiset hölmöilivät oikein olan takaa, kun kommunikaatiovajeen jälkeen brysseliläisten ykköslaituri napautti tähtipelaaja Maprenin takaliston kautta pallon omaan häkkiin. Ottelu oli jo 12-5-lukemissa reilut kaksi minuuttia ennen ottelun päätöstä, kun kentällä saapui Old Powerin #6 Eronen, Miinalan tehdessä tilaa joukkuetoverilleen.

Eronen pääsi heti kentälle tullessaan napauttamaan rankkarin nuottaan, eikä tämä toden totta riittänyt Eroselle, joka päätti retuuttaa oikein reteesti belgialaisia iskemällä vielä kahdella kierteisellä pompulla kymmenen maalin eroon oikeutettavat lukemat, ja näin ottelu päättyi 25 sekuntia ennen summerin sointia Old Powerin 15-5-voittolukemiin. Toisella puoliskolla Old Power nuiji pallon 12 kertaa vihulaisen verkkoon, belgialaisten osuessa vain kertaalleen.