Kansallisten maalipallosarjojen kauden 2014 – 2015 finaaliturnaus pelattiin 2. toukokuuta 2015 Espoossa Espoonlahden Liikuntahallilla. Turnausjärjestelyistä vastasi Suomen Vammaisurheilu Ja- Liikunta VAU ry.

SM-Sarjan puolella runkosarjavoittaja Pro Näpäjä marssi näytöstyyliin finaaliin omasta välieräsarjastaan Näpäjää vastaan. Toisesta välieräsarjasta kehkeytyi jälleen Old Powerin ja Dragonsin välinen jännitysnäytelmä; Dragons vei nimiinsä välieräsarjan avausosan 9-7-lukemin. Toisessa osaottelussa Old Power pisti kaikkensa peliin ja johti useaan otteeseen ottelua toisen puoliajan aikana, mutta aina Dragonsin maaliruisku Jarno Mattila toi joukkueensa tasoihin. Mattila takoi Dragonsin kaikki kymmenen maalia ottelussa, ja lopulta 10-10-lopputulos toisesta osaottelusta siivitti Dragonsin finaaliin.

Dragons oli saanut vahvan buustin päälle, eikä Pro Näpäjästä ollut joukkueen pysäyttäjäksi finaalissa, vaan tyylikkäällä 8-4-voitolla kultaiset mitalit Dragonsien kaulaan. Pronssiottelussa Old Power ja erityisesti Erkki Miinala olivat sisuuntuneita välierätappiosta ja jälleen Näpäjä joutui kokemaan kovan löylytyksen. Miinalalle pronssiotteluun kymmenen osumaa.

Divarin puolella runkosarjavoittaja Dragons Fireball koki todellista shokkihoitoa, millaista on pelata finaaliturnauksessa. Joukkue kyllä hoiteli ensimmäisessä välieräsarjansa osaottelussa Young Powerin 9-5, mutta Young Power ei suostunutkaan myymään nahkaansa näin helpolla, vaan joukkue taisteli upeiden vaiheiden jälkeen toisesta osaottelusta voiton 10-9-lukemin. Jatkoajalla kuitenkin Dragons Fireballin kokemus toi tarvittavan rauhallisuuden ja lopulta Fireball finaaliin kultaisella maalilla.

Toinen välieräpari tarjosi yhtä lailla huikeaa draamaa; Näpäjä Icewind yllätti runkosarjan lopulla ilmiliekeissä olleen O.P. Juniorsin välieräsarjan ensimmäisessä osaottelussa 7-5 ja johti vielä toistakin osaottelua puoliajalla, mutta toisella puoliskolla Juniorsien Markus Tihumäki takoi hattutempullaan otteluparin niin ikään jatkoajalle. Jälleen kerran kokemus nousi arvoon arvaamattomaan ja niin vain Näpäjä Icewind onnistui raivaamaan tiensä finaaliin kultaisen maalin turvin.

Finaalissa Dragons Fireball oli lopulta aivan omaa luokkaansa; joukkue johti jo puoliajalla 6-0 ja herkutteli lopulta mestaruuteen 10-3-voittolukemin. Pronssiottelu oli vähintäänkin yhtä selvä kuin finaalikin; Juniors ei jättänyt selvästi välierätappion jälkeen taistelutahtonsa menettäneelle Young Powerille minkäänlaisia mahdollisuuksia, vaan rynnisti pronssimitaleille 10-2-voittolukemin.