Kuvateksti: Henriikka Toivolan ottamassa kuvassa Karun Palveluiden toimitusjohtaja Ehsan Zoveidavi kulkee pallon kanssa kohti totuttua pelipaikkaansa seiskalaitaa hymyillen. ”Espi” on pukeutunut seuransa Old Powerin mustaan pelipaitaan.

Maalipallon matalan kynnyksen tapahtumat saavat jatkoa Espoossa, Leppävaaran Liikuntahallilla lauantaina 31. elokuuta, kun Karun Cup-nimeä kantava turnaus järjestetään ensimmäistä kertaa.

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Karun Palvelut Oy, joka järjestää muun muassa avustaja-, siivous-, kuljetus- ja autonhuoltopalveluja pääkaupunkiseudulla. Lisätietoa Karun Palveluista saat heidän nettisivuiltaan klikkaamalla tästä. Tapahtumaa on tukemassa Suomen Paralympiakomitea.

Karun Palvelut järjestävät myös turnauskahvion tapahtumapaikalle. Turnauksen ottelut tullaan myös lähettämään livestream-lähetyksenä.

VASTUUHENKILÖT

Turnausjohtajana toimii Erkki Miinala: eki.miinala@gmail.com, +358442912126

Pääjärjestäjä Karun Palveluiden edustajana toimii toimitusjohtaja Ehsan Zoveidavi: ehsan.zoveidavi@karun.fi, +358456128986

TURNAUKSEN SARJAT JA PELIJÄRJESTELMÄ

Turnauksessa on kaksi erillistä sarjaa:

  • Eliittisarja: pelaajille, jotka pystyvät pelaamaan Miesten SM-sarjan tasoisia otteluita;
  • Avoin sarja: tähän sarjaan voi osallistua kuka tahansa ikään, sukupuoleen, pelikokemukseen tai taitoihin katsomatta. Ainoastaan pelaajat, jotka ovat pelanneet Miesten SM-sarjassa kahden viime kauden aikana eivät voi pelata avoimessa sarjassa;
  • Molempiin sarjoihin saa osallistua niin näkövammaiset kuin näkevätkin pelaajat.

Sarjojen pelijärjestelmät selviävät, kun joukkuemäärät ovat tiedossa.

Lähtökohtaisesti ottelut ovat yhden maalipalloerän mittaisia (12 minuuttia tehokasta peliaikaa).

PALKINNOT

Molempien sarjojen kahdelle parhaalle joukkueelle on luvassa rahapalkinto.

TURNAUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN

Turnaukseen ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta täältä

Turnauksen molempiin sarjoihin voi ilmoittautua joko omalla joukkueella (vähintään kolmen hengen joukkue) tai yksittäisenä pelaajana, jolloin sinulle arvotaan joukkue, joka koostuu muista yksittäisinä pelaajina turnaukseen ilmoittautuneista.

Molempiin sarjoihin otetaan mukaan maksimissaan viisi joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset turnaukseen tulee tehdä sunnuntaihin 18. elokuuta mennessä.

TURNAUSMAKSU

Turnausmaksun suuruus on 50 € / joukkue tai 15 € / yksittäinen pelaaja. Ohjeet turnausmaksun maksamiseen lähetetään seuraavana päivänä ilmoittautumisajan päättymisestä.

VAKUUTUS

Jokaisen turnaukseen osallistuvan pelaajan on huolehdittava, että hänellä on voimassa oleva vakuutus mahdollisten loukkaantumisten varalle.