MAALIPALLONAISET VALMIINA KISOIHIN!

Maalipallonaiset valmiina kisoihin! Suomen naisten maajoukkue leireili viikonloppuna Pajulahdessa. Kyseessä oli viimeinen harjoitusleiri ennen kahden viikon päästä starttaavia B-sarjan EM-kilpailuja. Viimeistelyleirin kantavana teemana oli yhteinen tekeminen ja joukkuepelaaminen. Ahkera, pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen treeni on tuottanut tuloksia, ja nyt on aika nauttia sen työn hedelmistä. Leirillä nähtiinkin jo rutkasti räjähtäviä ja luovia hyökkäyksiä sekä tiivistä ja keskittynyttä puolustusta – joukkue on valmiina näyttämään taitonsa!

Ohessa hieman videomateriaalia peliharjoituksista. Enää pari viikkoa ja tämä jengi pääsee kansainväliselle areenalle melkein puolentoista vuoden tauon jälkeen!

Teksti: Susanna Halme

Videolla vasemmalla pelaavat ykköslaidassa Jasmin, keskellä Kikka ja seiskalaidassa Azra. Oikeassa päässä puolestaan ykkösessä Suski, keskellä Iida ja seiskalaidassa Miina.
Videolla vasemmalla pelaavat ykköslaidassa Jasmin, keskellä Kikka ja seiskalaidassa Azra. Oikeassa päässä puolestaan pelaavat ykkösessä Suski, keskellä Iida ja seiskalaidassa Miina.