Suomen miehet päättivät International Espoo Goalball Cup 2021-turnauksen alkusarjaurakkansa ottelulla Espanjaa vastaan kokoonpanossa #7 Posio ykkösessä (loikea laita), #8 Honkanen sentterinä ja #6 Tihumäki seiskassa (vasen laita).

Ottelun alku oli todella hermostunut espanjalaisittain ja varhaiset kaksi hyökkäysvirhettä kostautuivat pahimmalla mahdollisella tavalla, kun Posio naputteli rankkarit varmasti sisään. Espanja sai pientä toivoa kaventamalla Tihumäen jalkojen välistä seiskakulmaan sujahtaneella vedolla.

Posio kuitenkin täräytti pallon seuraavaksi sisään kolmosvälistä, mutta vieläkään Suomi ei päässyt karkumatkalle, kun tällä kertaa Tihumäen hyökkäysvirheestä seurannut rankkari maksoi maalin Espanjalle.

Honkanen sai onnistumisen tililleen, kun miehen nopea palautus livahti upeasti verkon perukoille seiskakulmaan. Pari minuuttia pelaamatta avauspuoliskoa, kun Posio pääsi namuttelemaan jo avauspuoliskon kolmannen rankkariosumansa ja Suomi 5-2-johdossa. Posiolle sattui pieni torjuntavirhe omassa päädyssään ja Espanja sai kavennettua taukotilanteeksi 5-3.

Toisen puoliajan alussa Suomi laittoi tuulemaan oikein kunnolla, kun hurjassa vireessä ollut Posio sekä toisella puoliajalla hanansa auki saanut Tihumäki rokottivat erittäin väsynyttä espanjalaisporukkaa tämän tästä, eikä myöskään espanjalaisten vaihdot tuoneet minkäänlaista huojennusta tilanteeseen.

Suomalaisten hyökkäyspeli oli vapautunutta ja kun espanjalaiset yliyrittivät, niin rankkarimahdollisuudetkin käytettiin erinomaisesti hyödyksi. Posiolle otteluun kahdeksan osumaa ja Tihumäelle neljä, ja kun oma pää pysyi kohtuullisesti puhtaana, niin vuorenvarma voitto Suomelle ja sitä myötä finaalipaikka sunnuntai-iltapäivän otatukseen Ukrainaa vastaan.