Suomen miehillä oli International Espoo Goalball Cup 2021-turnauksen toiseksi viimeisessä alkusarjaottelussaan vastassa Kreikka ja voitolla Suomi olisi hyvin lähellä finaalipaikkaa turnauksessa. Aloituksessa olivat #4 Miinala ykkösessä (oikea laita), #9 Ylönen sentterinä ja #1 Zoveidavi seiskassa (vasen laita).

Jälleen akkujaan aamupelin aikana ladannut Miinala tuli Kreikka-otteluunkin todella tehokkaana vieden kahdella osumallaan Suomen 2-0-johtoon ottelun alkuhetkillä. Kreikkalaiset ilmoittautuivat mukaan otteluun iskemällä pallon Ylösen kainalosta sisään, kun varmistamaan syöksynyt Miinalakaan ei aivan ehtinyt hätiin.

Zoveidavi pamautti upeasti pallon sisään kreikkalaisten seiskakulmaan, ja hetken päästä Miinala sivalsi rankkarista lukemat jo 4-1:een.

Kreikkalaiset saivat hyvän vaiheen otteluun ja kahdella osumallaan joukkue hiipi jo maalin päähän, kunnes Zoveidavi pamautti pallon vitosvälistä häkkiin. Suomella oli lukuisia vaarallisia hyökkäyksiä Kreikan päätyyn avauspuoliajalla, mutta kreikkalaiset onnistuivat sinnittelemään jotenkin mukana. Puoliajalle täten Suomen 5-3-johtolukemista.

Toisen puoliajan alkuun Suomi ja erityisesti Zoveidavi kadotti fokuksensa peliin; kreikkalaiset tulivat maalin päähän Zoveidavin kulmaan painuneella upealla ristiheitolla. Seuraavaksi todella viheliäisesti kiertänyt kreikkalaisheitto yllätti täydellisesti Zoveidavin, joka jäi hölmistyneenä päivittelemään tilannetta, mutta kaikki tyyni, peli oli tasan.

Kreikka karkasi jo johtoon, kun kreikkalaispomppu nousi Ylösen käsistä yli Zoveidavin ja vastustamattomasti Suomen rysään. Zoveidavi oli päättänyt kuitata toisen puoliajan alun virheensä; ensiksi mies nostatti pallon kreikkalaisten seiskalaiturin avustuksella verkon perukoille. Hetki tästä, niin Zoveidavi tykitti keskisektorilta pallon kohti Kreikan päätyä; pallo nousi kreikkalaissentteristä ylärimaan ja sen kautta suoraan alaspäin ylittäen nipin napin maaliviivan.

Kreikkalaisten ykköslaiturin epämääräiset pomput tuottivat seuraavaksi ylitsepääsemättömiä vaikeuksia Ylönen – Miinala-kaksikolle ja jälleen peli oli tasan. Kreikka otti vuorostaan kuskin paikan, kun Ylönen oli jälleen kerran hieman yli-innokas vitospuolen torjunnassaan, ja pallo miehen käsistä epäonnekkaasti omaan häkkiin.

Kauaa kreikkalaiset eivät ehtineet johtoasemastaan nauttia, kun Miinala toi Suomen tasoihin vastustajan avatessa portit miehen heitolle kolmosvälissä. Vajaat kolme minuuttia ennen ottelun päätöstä Miinala nousi ottelun sankariksi räväkällä tykityksellään, joka nousi kreikkalaisten seiskalaiturin jalkojen kautta pömpeliin. Kun Suomi pelasi kypsästi ja uhrautuvasti ottelun viime hetket, niin lopulta heikosta puolustuksesta huolimatta äärimmäisen arvokas voitto Suomelle, ja turnauksen finaalipaikka oli jo äärimmäisen lähellä.