Suomi avauskokoonpano: #4 Erkki Miinala ykkösessä – #8 Miika Honkanen sentterinä – #1 Ehsan Zoveidavi seiskassa
Turkki avauskokoonpano: #7 Tuncay Karakaya ykkösessä – #1 Huseyin Alkan sentterinä – #3 Ebubekir Siddik Kara seiskassa

Ottelun ensimmäiset peliminuutit olivat tarkkaa puolustusta molemmilta joukkueilta. Ensimmäisillä minuuteilla Suomi rakensi vaarallisemmat maalipaikat, mutta turkkilaiset onnistuivat pitämään maalinsa puhtaana. Kun reilut kaksi minuuttia oli pelattuna Turkin vaarallinen ykköspuolen hyökkääjä Karakaya heitti inhottavan pompun Suomen vitoseen, mistä pallo nousi Honkasen käsistä yli Zoveidavin ja lopulta verkon perukoille, Turkki johtoon.

Vajaa minuutti edellisestä, niin Karakaya lähetti hyvän korkean pompun, joka päätyi Suomen rysään sentteri Honkasen kropan kautta. Seitsemän ja puoli minuuttia avauspuoliskoa jäljellä, kun Miinalan nopea palautus vierii piinallisesti Turkin maaliviivalla, mutta vielä ei uponnut. Juuri avauspuoliskon puolivälin tienoolla Zoveidavi onnistui murtamaan turkkilaispuolustuksen kolmosvälistä.

Kolme ja puoli minuuttia ensimmäistä puoliaikaa oli pelaamatta, kun Turkin sentteri Alkan heittää nopeasta palautuksestaan rangaistuksen pomppuheitosta ja Suomi saa rankkarimahdollisuuden; Miinala ei antanut pitkän turkkilaissentterin psyykkauksen vaikuttaa itseensä, vaan pallo Alkanin käsien alta kolmosesta reppuun ja peli tasan. Lähes välittömästi tasoituksen jälkeen Turkki siirtyi jälleen johtoon, kun Karakaya tylytti jälleen suomalaispuolustusta keskisektorilta.

Zoveidavi tasoitti jälleen ; tällä kertaa hienolla Turkin kolmoseen suuntautuneella heitollaan ja tilanne 3-3. Eikä aikaakaan, kun Turkki otti johtoaseman takaisin itselleen; turkkilaisten seiskalaiturin Karan nopeahko palautus vilahti harmillisesti Zoveidavin kainalosta pömpeliin.

12 sekuntia puoliaikasummerin sointiin, kun Zoveidavi otettiin taktisesti vaihtoon ja #7 Posio saapui kentälle ykköslaitaan. Miinala lähti tämän jälkeen heittoon seiskapuolelta, turkkilaiset torjuivat ja lähettivät palautuksen kohti Suomen vitosväliä, mihin syöksyivät väellä ja voimalla niin Honkanen kuin Miinalakin; Miinalan kasvot iskeytyivät rajusti Honkasen takaraivoon. Miinala keräili itseään hetken aikaa ja siirtyi sen jälkeen vaihtopenkille. Puoliajalle siirryttiin Turkin 4-3-johtolukemista.

Toisen puoliajan alkuun Zoveidavi saapui Miinalan tilalle seiskalaitaan; lopulta Miinalan silmäkulmasta paljastui todella iso vekki, mitä lähdettiin paikkaamaan saman tien samsunilaiseen sairaalaan. Turkkilaiset käyttivät häikäilemättömästi hyväkseen pienen sekaannuksen suomalaispäädyssä; Honkasen synkkä peli sai jatkoa, kun ensiksi Kara ja heti seuraavalla heitolla Karakaya yllättivät suomalaissentterin.

Posio hyödynsi niin ikään armottomasti turkkilaisten pahasti vuotaneen kolmosvälin iskemällä 4-6-kavennusmaalin. Toisen puoliskon puolivälissä Zoveidavi kävi hetken aikaa huilaamassa vaihtopenkin puolella ja seiskalaitaan häntä saapui tuuraamaan #6 Tihumäki. Tihumäki pelasi pari minuuttia virheettömästi, kunnes Zoveidavi palasi jälleen kentälle. Puolitoista minuuttia ennen ottelun päätöstä Posiolta riskiheitto, joka tuomittiin pitkäksi heitoksi; aluksi turkkilaiset viskasivat pallon menemään katkon aikana, mistä olisi pitänyt tulla ennenaikainen heitto; tuomarit antoivat kuitenkin tämän anteeksi. Turkkilaisten Kara viimeisteli rankkarista ottelun loppulukemiksi 7-4 Turkille.