Suomen naiset olivat avanneet voitolla International Espoo Goalball Cup 2021-turnauksen ja toisessa ottelussaan joukkue sai vastaansa voimakkaasti parin vuoden takaisesta uudistuneen Ukrainan. Suomen avauksessa olivat #5 Kauppila ykkösessä (oikea laita), #7 Grönroos sentterinä ja #2 Leppänen seiskassa (vasen laita).

Ukraina siirtyi 1-0-johtoon minuutin pelin jälkeen, kun ukrainalaisheitto nousi Grönroosin kautta verkon perukoille. Heti perään Leppänen aiheutti pientä jännitystä suomalaispäädyssä heittämällä pitkän heiton, mutta naisen vuorenvarma torjunta vitospuolelta rankkarissa esti ukrainalaisten isomman karkumatkan.

Kaksi minuuttia pelattuna, kun Kauppila päätettiin siirtää sentterin tontille ja Grönroos ykköseen. Suomi tuli Leppäsen johdolla tasoihin avauspuoliskon puolivälissä, kun naisen rautainen tykitys kutitteli ukrainalaissentterin varpaita painuen siitä nuottaan ja peli tasan. Tämän jälkeen Grönroos otettiin vaihtopenkille ja #6 Mikkola saapui kentälle ykköslaituriksi.

Mikkola onnistui jymäyttämään ukrainalaisten seiskalaituria pahemman kerran ja näin pallo maaliin ja Suomi johtoon. Valitettavasti tämän jälkeen ukrainalaiset maksoivat potut pottuina Mikkolalle iskemällä tämän tontilta kahteen otteeseen ja karaten näin taukojohtoon 3-2-lukemin.

Puoliajalla Grönroos palasi tositoimiin kentälle, kun Mikkola teki hänelle tilaa. Toisen puoliskon alkupuolella Leppäselle ottelun toinen rangaistus pitkästä heitosta, ja nappasipa nainen myös ottelun toisen rankkaritorjuntansa, kun tällä kertaa ukrainalaisveto kilpistyi suomalaisveteraaniin kakkosessa.

Leppäsen tehohetki ennen toisen puoliskon puolenvälin krouvia siivitti Suomen naiset 4-3-johtoasemaan. Puolet toista jaksoa pelaamatta, kun Grönroos siirtyi jälleen vaihtopenkin puolelle ja #4 Tayyebi kentälle seiskalaituriksi, Leppäsen ottaessa ykköslaidan vastuulleen.

Ukrainalaiset tulivat tasoihin vain reilut kaksi minuuttia ennen ottelun päätöstä, kun ukrainalaisheitto mursi Suomen puolustuslinjan Kauppila – Tayyebi-välistä. Ottelun loppuhetkillä Grönroos saapui vielä kentälle Tayyebin tilalle, mutta enempää maalimerkintöjä otteluun ei saatu, vaan pisteet tasattiin Suomen ja Ukrainan välillä 4-4-lukemin.