Alkusarjan tappioitta hoitanut Suomen naiset saivat vastaansa Kreikan International Espoo Goalball Cup 2021-turnauksen lauantai-illan välieräottelussa. Otteluun lähdettiin kokoonpanolla #5 Kauppila ykkösessä (oikea laita), #7 Grönroos sentterinä ja #2 Leppänen seiskassa (vasen laita).

Kuten niin usein ennenkin Kreikka ja Suomi tarjoilivat hermoja raastavaa henkien taistoa kentällä, sillä molemmat joukkueet puolustivat tarkasti ja hyökkäsivät kurinalaisesti; ottelun ensimmäisillä minuuteilla ei todellakaan tapahtunut mitään merkittävää ja pelikello rullasi kovaa vauhtia, kun pallo pysyi sitkeästi kentän puolella.

Kreikkalaiset avasivat maalinteon ottelussa, kun neljä minuuttia ennen puoliaikasummerin sointia kreikkalaisheitto nousi Grönroosin hieman virheellisen torjunta-asennon myötä yläilmoihin leijaillen lopulta pysäyttämättömästi Suomen rysään. Reilut kaksi minuuttia pelaamatta avauspuoliskoa, kun kreikkalaiset onnistuivat uudemman kerran yllättämään Grönroosin keskisektorilta ja näin Kreikka karkasi jo 2-0-johtoasemaan. Tällöin Grönroos ja Kauppila vaihtoivat pelipaikkoja. Puoliajalle edettiin kreikkalaiskomennossa.

Suomen naiset ovat näyttäneet vahvuutensa toisten jaksojen aikana Espoon turnauksessa, joten vielä oli toivoa suomalaisittain. Toisen puoliskon alkuun Leppänen lähti hakemaan kavennusmaalia turhankin hanakkaasti ja tuloksena rangaistus pitkästä heitosta. Leppänen ei ole ollut juurikaan yllätettävissä rankkaritilanteissa ja jälleen kerran nainen venytti helposti kreikkalaisrankkarin tielle keskisektorilla.

Välittömästi tämän rankkaritorjuntansa jälkeen Leppänen iski päättäväisesti pallon häkkiin kolmosesta ja näin Suomi hiipi jo vastustajan kantapäillä. Tämän jälkeen kreikkalaiset puolustivat jälleen äärimmäisen tuimasti, eivätkä suomalaiset tuntuneet millään löytävän avaimia kreikkalaisen lukkopuolustuksen avaamiseen.

Lopulta vain reilu minuutti ennen ottelun päätöstä Leppänen toi Suomen tasoihin, kun naisen heitto rymähti ykköstolpan kautta verkon perukoille, ja trilleri oli valmis. Molemmissa päädyissä varmasti valmistauduttiin jo jatkoajalle, kun kreikkalaiset iskivät harmillisesti Suomen keskisektorilta pallon pömpeliin vain sekunti ennen varsinaisen peliajan päätöstä, joten enää ei Suomen naiset ehtineet edes yrittää tasoitusta, vaan Kreikka marssi viime sekunnin maalillaan finaaliin ja Suomen tie vie pronssiotteluun Ukrainaa vastaan.