Aisti Sport lähti alkulohkonsa päätösotteluun mielenkiintoisista asetelmista; joukkueelle riittäisi ottelusta tasurikin varmistamaan lohkon kolmossijan. Tshekkiläistä GC Perunia vastaan joukkue lähti kamppailemaan kokoonpanossa #6 Tihumäki ykkösessä (oikea laita), #8 Honkanen keskellä sentterin tontilla ja #2 Montonen seiskassa (vasen laita).

Valitettavasti aistilaisten ja erityisesti Tihumäen alku ottelulle ei ollut helpoin mahdollinen, kun miehen tontilta rokotettiin kahteen otteeseen. Aistin päädyssä saatiin pakettia kasaan ja avauspuoliskon lopulla niin Montonen kuin Tihumäkikin onnistuivat iskemään pallon tshekkiläispuolustuksen lävitse maaliin; ikävä kyllä tshekkiläisetkin saivat yhden onnistumisen tililleen, joten tauolle Perunin 3-2-johtolukemista.

Toisen puoliskon alussa Tihumäki tinttasi pelin tasoihin vitosvälistä, mutta tämän jälkeen Aistin vitospuolelta sujahti nopeaan tahtiin pari maalia. Tihumäki ja Montonen vuorollaan hyökkäsivät kuitenkin rajusti perunilaisten selustaan tasoittaen jälleen ottelun.

Tihumäeltä pitkä heitto nelisen minuuttia ennen ottelun päätöstä, mutta huittislähtöinen herrasmies venyi makoisaan torjuntaan rankkaritilanteessa. Aistilaisten harmiksi sentteri-Honkanen hieman kuunteli väärin pallon lentoradan hypäten väärään suuntaan ja pallo omaan rysään.

Kauaa eivät tshekkiläiset ehtineet johtoasemassa hillua, kun Montonen tykitteli ottelun jälleen tasoihin. Seuraavaksi Montonenkin yllätettiin, mutta eihän mies ollut tästä moksiskaan, vaan reipas minuutti ennen ottelun päätöstä tshekkiläiset onnistuivat ylireagoimaan ja sitä myötä hörppäämään Montosen todella kevyen pompun nuottaan ja näin ottelu päättyi 7-7-tasalukemiin, mikä tarkoitti Aistille lohkon kolmossijaa ja puolivälierävastustajaksi belgialaista Ha. Vi. Bruxellesia.