Old Powerin miehillä oli todellinen kasvojen pesun paikka eilisiltapäiväisen belgialaisille koetun rökäletappion jälkeen. Muutosta saksalaista RGC Hansaa vastaan lähdettiin hakemaan kokoonpanolla #8 Miinala ykkösessä (oikea laita), #1 Ylönen sentterinä ja #9 Zoveidavi seiskassa (vasen laita).

Jälleen Old Power yllätettiin ”housut kintuissa” avausminuutilla, kun raivoisat saksalaissiivut puhkoivat OP-puolustusta keskisektorilta. Saksalaisilla oli hieman liiankin kovat piipussa ja tuloksena pomppuheittorangaistus ja Miinala kavensi ottelua. Valitettavasti Ylösen otteet sentterin tontilla eivät olleet eilispäivästä petraantuneet ja myös Zoveidavilla oli pahoja ongelmia vitosvälin puolustamisessa rajusti hyökänneitä saksalaisia vastaan.

Miinala ja Zoveidavi yrittivät parhaansa mukaan vastata saksalaisten pommeihin, mutta kun omassa päädyssä oltiin täysin kebabkioskilla, niin joukkue oli pakotettu vaihtoon; Ylönen ulos ja #6 Eronen kentälle sentterin tontille. Tämä tepsi hetken aikaa ja Old Powerilla oli tovin vahva vaihe ottelussa, minkä ansiosta joukkue nousi jo 8-10-tilanteeseen. Valitettavasti vain kaksi sekuntia ennen avauspuoliskon päätöstä saksalaiset pääsivät repäisemään kolmen maalin eron taululle, kun tarkka saksalaisveto yllätti Miinalan rymistellen ykköstolpan kautta nuottaan.

Toisen puoliajan alkuun jälleen kaksi nopeaa täsmäiskua saksalaisilta; ensiksi pallo pömpeliin sukkana vitosvälistä ja hetken päästä jälleen Miinalan ykköstolppa valitteli, kun saksalaispomppu painui sen kautta reppuun. Tällöin Eronen siirtyi vuorostaan vaihtopenkille ja #5 Vesalainen kentälle ykköslaituriksi, Miinala seiskalaitaan ja Zoveidavi sentteriksi. Mikään ei auttanut, vaikka ajoittain OP-laiset saivat pientä ryhtiä puolustustyöskentelyynsä, niin seuraavaksi joukkue sortui hyökkäysvirheiden turmiolliselle tielle. Old Powerille toinen karmiva selkäsauna, tällä kertaa 9-19-lukemin. Lauantai-illan puolivälieräottelussa Old Powerin urakka ei ainakaan helpotu, kun vastaan asettuu liigan hallitseva mestari Sporting CP.