Aisti Sport aloitti SEGL-finaaliturnauksen puolivälieräottelunsa belgialaista Ha. Vi. Bruxellesia vastaan kokoonpanossa #6 Tihumäki ykkösessä (oikea laita), #8 Honkanen sentterin tontilla ja #2 Montonen seiskassa (vasen laita).

Aisti avasi maalinteon ottelussa Tihumäen komealla seiskakulmaan painuneella kudilla. Valitettavasti kauaa eivät aistilaiset ehtineet johtolukemista nauttia, kun belgialaisten hirmutykki Klison Mapreni kajautti pallon ykköstolpan kautta häkkiin ja peli tasan.

Tämän jälkeen maaleja naputeltiin tasatahtia aina 4-4-lukemiin saakka, mutta älykkäästi, tarkasti ja ennen kaikkea tappavan tehokkaasti hyökännyttä Maprenia Aistin puolustus ei tahtonut millään saada kuriin ja tämä belgialaisherra iskikin 5-4-lukemat taululle melkoisella flipperipallolla, joka nousi Montosesta yläilmoihin, napsahti Tihumäkeä takaraivoon ja siitä verkon perukoille. Aisti Sport oli kuitenkin erinomaisesti mukana ottelussa ja puoliajalle edettiin vain yhden maalin takaa-ajoasemista..

Toista puoliaikaa oli pelattuna kolmisen minuuttia, kun Montonen pomputteli hienosti pallon vastapuolen seiskalaiturin kautta reppuun tasoittaen jälleen ottelun. Mapreni ei kauaa tasapelitilanteesta nauttinut, vaan hurja tykitys sisään Aistin keskisektorilta siivitti belgialaiset jälleen kuskin paikalle.

Toisella puoliajalla Montonen pelastui seiskatolpan avustuksella useita kertoja, mutta kun mies avasi puolustustaan käymällä kiertämässä Tihumäen puolelta maalinteko mielessä, niin sentterin tontilla pelannut Mapreni nappasi pallon haltuunsa ja toimitti sen tarkasti seiskakulmaan, jonne Montonen ei ollut vielä ehtinyt palata. Ottelu oli jo 8-5-lukemissa, kun Montonen kävi uudelleen kiertohommissa ja tällä kertaa mies saikin täysosuman belgialaisten kolmosväliin kaventaen ottelun 6-8-lukemiin kolme minuuttia ennen ottelun päätöstä. Valitettavasti seuraavaksi räpsyi pallo Aistin verkkoon kolmosesta ja tämän jälkeen belgialaiset rentoutuivat ja hoitelivat itsensä välieriin 11-6-voittolukemin. Aisti Sportilla jatkuvat sunnuntaina sijoitusottelut.