Old Powerin miesten joukkue avasi SEGL-finaaliturnauksen 2021 puolivälieräottelunsa isäntäjoukkue Sporting CP:tä vastaan kokoonpanossa #5 Vesalainen ykkösessä (oikea laita), #1 Ylönen sentterinä ja #8 Miinala seiskassa (vasen laita).

Tällä kertaa Old Powerin ongelmat puolustuspäässä kulminoituivat Odivelaksessa todella vaisusti esiintyneeseen Miinalaan, jonka käsipuolelta Sportingin ja Brasilian maajoukkueen supertähti Leomon Moreno iski parin minuutin pelin jälkeen kahteen otteeseen pallon pussiin. Seuraavaksi vastustajan korkea pomppu kiipeili Miinalan jalkojen päältä rysään ja peli hetkessä jo 3-0 Sportingille. Vesalaiselta raju repäisy lissabonilaisten kolmosväliin, mistä syntynyt maali tuotti pientä lohtua Old Power-leiriin.

Valitettavasti Sporting oli tullut tekemään selvää vastustajastaan jo heti avauspuoliskolla ja erityisesti Moreno oli todella terävällä ja ennen kaikkea kirurgisen tarkalla päällä hyökkäystyöskentelyssään. Lopulta avauspuoliskon puoliväliin mennessä Moreno passitti Miinalan miettimään tekosiaan vaihtopenkille, Zoveidavin saapuessa kentälle seiskalaituriksi. Nopeasti myös Sporting veti Morenon ja hetken päästä myös toisen brassitähden Romario Marquesin pois kentältä ja tämä avasikin Old Powerille todellisen etsikkoajan ottelussa. Vesalainen iski kertaalleen ja Zoveidavi peräti kahdesti pallon häkkiin, ja kun puolustustyöskentelyynkin tuli rauhallisuutta, niin puoliajalle päädyttiin vielä suhteellisen siedettävistä Sportingin 7-4-johtolukemista.

Toisen puoliajan alku oli melko tunnustelevaa, kunnes portugalilaispäädystä räpsähti rangaistus pitkästä heitosta, mutta old powerilaisten suureksi harmiksi Zoveidavin rankkariheitto painui pahasti ulos seiskapuolelta. Heti tämän jälkeen Moreno iski jälleen pallon sisään Old Powerin keskisektorilta ja tämän jälkeen kuului pieni raksahdus espoolaisten selkärangasta.

Ottelun loppu oli kaikin puolin dynaamisemmin esiintyneen Sportingin näytöstä, ja Zoveidavin sekä Ylösen kavennusosumat jäivät todella laihaksi lohduksi, kun vastapuoli iski palloja tämän tästä lävitse herpaantuneen OP-puolustuksen. Old Power passitettiin sijoitusotteluihin ja jälleen kerran taululla kummittelivat todella rumat 6-15-tappiolukemat.