Old Powerin miehet lähtivät sunnuntaiaamun sijoitusottelussaan hakemaan revanssia saksalaisesta RGC Hansasta kokoonpanolla #5 Vesalainen ykkösessä (oikea laita), #1 Ylönen sentterinä ja #9 Zoveidavi seiskassa (vasen laita).

Old Power saikin otteluun todella vahvan startin, kun parin minuutin pelin jälkeen joukkue johti Vesalaisen ja Zoveidavin osumilla 2-0. Valitettavasti Old Powerin puolustaminen oli jälleen kerran hieman lepsua, minkä vuoksi johto tuhrittiin nopeasti.

Tämän jälkeen maaleja tuliteltiin tasatahtia; Old Power oli 3-2- ja 5-4-johtoasemassa avausjakson aikana, mutta avauspuoliskon loppu oli hieman hankala OP-laisten osalta ja vihulainen iski tähän huonoon vaiheeseen armottomasti ottaen taukojohdon itselleen 6-5-lukemin.

Old Powerin huono vaihe jatkui myös toisen puoliajan alussa, kun ensiksi Zoveidavi yllätettiin nopealla palautuksella vitosvälistä ja hetken päästä pallo sisään miehen seiskakulmasta. Onneksi myöskään saksalaiset eivät olleet ihan terävimmillään puolustuspelissään; ensiksi Vesalainen tykitti pallon komeasti sisään kolmosesta ja vain tovi tästä, niin Zoveidavi kävi Vesalaisen ykköslaidan kautta napauttamassa pallon verkon perukoille saksalaisten sentterin kainalosta vitosvälistä.

Saksalaisilla alkoi hieman pallo poltella käsissä ja yliyrittäminen heittopelissä rupesi kostautumaan; Zoveidavi oli tuonut Old Powerin jo hetki sitten tasatilanteeseen ja seuraavaksi miehen rankkarionnistumisen myötä Old Power siirtyi 9-8-johtoasemaan. RGC Hansa tuli vielä tasoihin lujalla pommilla, joka painui Vesalaisen jalkojen kautta omaan rysään. Vastustaja tuhri toisella puoliskolla peräti neljä rankkarimahdollisuuttaan; kahdesti pallo painui ulos ja niin ikään kahteen otteeseen Old Power-puolustaja teki vastustajan maalintekoaikeet tyhjiksi upealla torjunnalla.

Zoveidavin tyrmäävän hienot rankkarit saivat jatkoa ja lopulta mies iski koko ottelussa kahdeksan osumaa siivittäen Old Powerin 11-9-johtoasemaan, kun kellossa oli enää pari minuuttia jäljellä. Saksalaiset rynnistivät vielä hurjasti päälle saaden kavennusmaalin aikaiseksi, mutta lopulta Old Power nappasi voiton RGC Hansasta 11-10-lukemin edeten sijoitusotteluun sijoista 5 – 6 Aisti Sportia vastaan.