Old Powerin naisten tiukka ja ennen kaikkea pitkä avauspäivä Portugalin Odivelaksen SEGL-finaaliturnauksessa päättyi otteluun ranskalaista CS AVH Lyonia vastaan ja kokoonpano OP-leirissä oli totuttu #7 Halme ykkösessä (oikea laita), #5 Kauppila sentterinä ja #1 Boenink seiskassa (vasen laita).

Edellisen ottelun tapaan Old Power ei pitkään tuumaillut, vaan Halmeen upea seiskatolpan kautta häkkiin livahtanut veto toi espoolaisjoukkueelle 1-0-johtoaseman. Tämän jälkeen Boenink iski pari kertaa tuhoisasti; ensiksi vastustajan vitosvälistä ja hetken päästä ykköslaiturin jalkojen kautta kolmosesta. Kauppila päätti osallistua puolustusvelvoitteidensa lisäksi myös maalintekotalkoisiin, kun naisen viheliäs kierre sisään kolmosesta ja peli jo 4-0 Old Powerille.

Ranskalaiset saivat pientä lohtua, kun heidän oikeastaan ainoa hyökkäysaseensa Audreau Pelchir onnistui yllättämään Boenink – Kauppila-akselin vitosvälistä. Avauspuoliskon kolme viimeistä minuuttia Old Power sai ohjeeksi ottelussa päävalmentajana toimineelta Erkki Miinalalta painostaa vastapuolta pompuilla ja tämä tepsi, kun Boeninkin upea pomppu leijaili ranskalaisten ykköslaiturin käsien kautta reppuun ja peli 5-1 ja nämä olivat puoliaikalukemat.

Toiselle puoliajalle Old Power lähti säästelemään energiaa, mutta tästä huolimatta ranskaattaret olivat jatkuvasti todella suurissa ongelmissa Old Powerin erittäin älykkään hyökkäyspelin edessä. Boeninkilta jälleen täydellinen pieni ristiheitto vitosväliin ja pallo sukkana reppuun. Ranskalaiset yrittivät vaihdoilla saada ryhtiliikettä peliinsä ja tuoretta voimaa kentälle, mutta joukkueen uusi seiskalaituri koitui lopullisesti joukkueen kohtaloksi.

Nopeassa tahdissa Halme ja Boenink kouluttivat selvästi hermostunutta ranskalaisten seiskalaituria ja Old Power karkasi nopeasti jo 9-1-johtoasemaan ja näytti jo siltä, että ottelu päättyisi jälleen ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Ranskalaisten Pelchiriltä jälleen erittäin tarkka tykitys Old Powerin vitosväliin tuotti tulosta ja ranskalaiset juhlivat toista osumaansa ottelussa. Old Powerin päivän todellinen hahmo, 15 maalin nainen Boenink täräytti vielä kerran pallon vastapuolen heiveröisen seiskalaiturin jalkojen kautta verkkoon ja näin Old Power marssi maukkaaseen 10-2-voittoon varmistaen näin jo paikkansa turnauksen välierä- ja mitaliotteluissa.