Old Powerin naisten toinen ottelu tämänvuotisessa SEGL-finaaliturnauksessa oli kamppailu espanjalaista IK Gipuzkoaa vastaan ja joukkue lähti otteluun kokoonpanolla #7 Halme ykkösessä (oikea laita), #5 Kauppila sentterinä ja #1 Boenink seiskassa (vasen laita).

Old Power otti tahtipuikon haltuunsa heti avausminuutilta lähtien, vaikkakin ensimmäinen rankkarimahdollisuus tuhriutui hyvään espanjalaistorjuntaan. Boenink napautti espoolaiset 1-0-johtoon kolmosesta, mutta hetken päästä Old Powerin 10 sekunnin pelinviivytysrangaistus puolestaan kostautui ja peli oli tasan.

Kauaa ei kuitenkaan tasatilanteesta espanjalaiset saaneet nauttia, vaan Old Power laittoi isompaa vaihdetta silmään toden teolla; koko OP-kolmikko pelasi aivan eri rytmillä kuin verkkaisesti heittänyt ja puolustamaan palannut espanjalaispoppoo, minkä seurauksena erityisesti Old Powerin nopeat palautukset upposivat tämän tästä espanjalaisten pömpeliin.

Avauspuoliajalla Boenink irrotteli oikein kunnolla tintaten pallon seitsemään otteeseen espanjalaisten häkkiin käyttäen erityisesti hyväkseen espanjalaisten pahasti vuotanutta kolmosväliä. Halme ja Kauppila antoivat mukavaa taustatukea onnistumisillaan. Boeninkille sattui pieni työtapaturma aivan avauspuoliajan loppuhetkillä, kun pallo livahti naisen alta omaan rysään, mutta tästä huolimatta puoliajalle edettiin Old Powerin murskaavista 11-2-lukemista.

Toinen puoliaika ei ehtinyt vanhentua minuuttia kauempaa, kun espanjalaisilta epätoivoinen yritys kavennusmaalin toivossa ja tuloksena rangaistus pitkästä heitosta. Halme tyylitteli rankkarin verkon perukoille iskien näin ottelun neljännen osumansa ja päättäen ottelun kymmenen maalin eroon.