Old Powerin naisten joukkue jatkoi SEGL-finaaliturnauksen taivaltaan lauantaiaamupäivästä ottelulla ruotsalaista FIFH Malmötä vastaan ja jo totuttuun malliin kokoonpanolla #7 Halme ykkösessä (oikea laita), #5 Kauppila sentterinä ja #1 Boenink seiskassa (vasen laita).

Malmöläisten ottelun avausheitto nousi old powerilaispuolustuksen kautta ylärimaan, mutta aikaiselta takaiskulta vältyttiin OP-päädyssä. Puolitoista minuuttia pelattuna, kun malmöläisiltä 10 sekunnin pelinviivytysrangaistus; Stephanie Boenink jatkoi huikeaa maalintekovirettään tinttaamalla Old Powerin 1-0-johtoon rankkarista.

Old Power kolisutteli kertaalleen malmöläisten tolppaa, mutta heti seuraavalla hyökkäyksellään FIFH Malmö tuli tasoihin, kun tilaa löytyi Halmeen ja Kauppilan välistä kolmosesta. Kolmisen minuuttia taisteltuna, kun Malmöltä pomppuheittorangaistus, mistä seuranneen rankkarin Boenink sijoitti jälleen päättäväisesti sisään ykköskulman liepeiltä. Ja Boenink kruunasi jo hattutemppunsa otteluun hetken päästä, kun naisen heitto nousi malmöläissentterin kautta rysään.

Tämän jälkeen tahkottiin todella pitkä pätkä tasaisissa merkeissä; Old Power päädyssä nähtiin minuutti ennen puoliaikaa läheltä piti tilanne, kun pallo pyöri maaliviivan tuntumassa, mutta takaiskulta jälleen pelastuttiin. Valitettavasti vain sekunti ennen puoliaikasummerin sointia Boeninkilta pitkä heitto; malmöläisten rankkari oli todella onnekas, kun se rysähti tolpan kautta Boeninkin selkään ja siitä maaliin, joten puoliajalle Old Powerin 3-2-johtolukemista.

Valitettavasti toisen puoliajan alkuun malmöläisten viheliäiset pomput jymäyttivät kahteen otteeseen lyhyen ajan sisään Old Powerin Kauppila – Boenink-akselin ja näin FIFH Malmö oli kääntänyt ottelun ja siirtynyt 4-3-johtoon.

Old Powerilla oli mahtava tilaisuus tulla tasoihin, kun malmöläisiltä jälleen hyökkäysvirhe, mutta tällä kertaa Boeninkin rankkari kilpistyi malmöläispuolustajaan kutosessa. Old Power teki taktisen muutoksen; Kauppila siirtyi seiskalaitaan ja Boenink sentterin tontille, mutta tätä taktista muutosta kesti vain hetken.

Sentterin tontilla pieni huilaustauko heittämisestä tuottikin toivottua tulosta, kun hollantilaistykki Boeninkin palatessa heittopuuhiin myös malmöläisten verkko pullisteli kolmosvälistä kielien 4-4-tasalukemia taululla. Malmöläisten päädyssä rupesi olemaan vapinaa ja pallo pyöri OP-laisittain piinallisesti maaliviivan tuntumassa, vaan ei vielä johtoosumaa Old Powerille. Viimeiset pari minuuttia molemmat joukkueet hakivat kuumeisesti ratkaisevaa iskua vastustajan selustaan, mutta Skandinavian derbyssä pisteet lopulta tasattiin 4-4-lukemin.