Old Powerin naiset lähtivät SEGL-finaaliturnauksen alkusarjan viimeiseen otteluunsa hyvistä asetelmista; tasapelikin saksalaista RGC Hansaa vastaan riittäisi alkusarjan kakkossijaan. Old Power lähti otteluun kokoonpanolla #7 Halme ykkösessä (oikea laita), #5 Kauppila sentterinä ja #1 Boenink seiskassa (vasen laita).

Ottelun alku ei ollut old powerilaisittain helpoin mahdollinen; ensiksi Kauppilan jaloista kimmonnut pallo painui epäonnekkaasti ykköskulmasta sisään ja hetken päästä erinomainen saksalaispomppu livahti jälleen keskisektorilta Old Powerin nuottaan. Tällöin Old Power reagoi nopeasti vaihtamalla Kauppilan ja Halmeen pelipaikkoja ja tämähän tepsi.

Kun oma pääty oli saatu tilkittyä, alkoi armoton takaa-ajo; Boenink kolisutteli pariin otteeseen vastustajan ykköstolppaa, mutta tämän lähemmäksi Old Power ei maalintekoa päässyt, vaikka saksalaispäädyssä oli jatkuvasti pieni hätä päällä. Puoliajalle edettiin RGC Hansan 2-0-johtolukemista.

Toista puoliaikaa tahkottiin puoleenväliin asti niin, että Old Power pehmitteli vastustajaa pitäen kuitenkin samalla oman puolustuksensa erittäin kurinalaisesti kasassa. Vihdoinkin Boeninkin heitto lävisti saksalaispuolustuksen kolmosvälistä ja näin Old Power oli enää maalin päässä minimitavoitteestaan eli tasapelistä.

Boeninkin voimalliset heitot aiheuttivat jatkuvasti pientä vaaran tuntoa saksalaispäätyyn, eivätkä Kauppilan maankuulut ”mykiksi hiihtäjiksi” tituleeratut kierreheitot helpottaneet vastustajan paineita tippaakaan. Boeninkin pari heittoa kolisuttelivat jo vastapuolen seiskatolppaa, vaan vielä ei uponnut.

Kauppila oli ajanut isoilla ristiheitoillaan vastapuolen ykköslaiturin suojelemaan kulmaansa ja tämä avasi juuri nautinnollisen tilan vastapuolen kolmosväliin, jonne Kauppila sijoittikin pallon vakuuttavasti tuoden Old Powerin tasoihin kaksi minuuttia ennen päätössummerin sointia. Ottelun lopulla Old Power-leirissä keskityttiin oman maalin suojelemiseen, mutta silti Old Power oli alati vastapuoltaan vaarallisempi; nimittäin Old Power-päädyssä ei vaaratilanteita nähty, kun koko Old Power-kolmikon ja erityismainintana sentteriksi siirtyneen Halmeen työskentely puolustusvelvoitteiden parissa oli esimerkillistä. Tasapelin turvin Old Power sijoittui alkusarjan kakkoseksi ja se saa vastaansa alkusarjan kolmosen FIFH Malmön sunnuntaiaamun välieräottelussa.