Old Powerin naiset aloittivat SEGL-finaaliturnauksen vuosimallia 2021 Portugalin Odivelaksessa ottelulla liigan hallitsevaa mestaria, kovilla ulkomaalaispelaajilla operoinutta Sporting CP:tä vastaan. Old Powerin avauskokoonpano ei paljoa yllätyksiä tarjoillut, koska joukkueella on käytössään turnauksessa vain kolme pelaajaa; #7 Halme pelasi ykkösessä (oikea laita), #5 Kauppila sentterinä ja #1 Boenink seiskassa (vasen laita).

Sportingin alku otteluun oli hieman hermostunut ja parin minuutin pelin jälkeen brassitähti Custodio Duarte aiheutti rangaistuksen pitkästä heitosta, mistä seuranneen rankkarin Boenink tulitti sisään ja OP johtoon. Valitettavasti Sportingin huippuvahvistus, yhdysvaltalainen Amanda Dennis pommitti ottelun välittömästi tasoihin seiskatolpan kautta verkkoon painuneella heitollaan. Muutama minuutti edettiin tasaisissa merkeissä, kunnes Sportingilta seuraavaksi virhe 10 sekunnin pelinviivytysrangaistuksen muodossa; Boenink oli rankkariratkaisussaan horjumaton ja pallo verkon perukoille ykköskulmaan.

Kaksi ja puoli minuuttia avauspuoliskoa pelaamatta, kun upeasti ottelun alussa sentterin tontilla pelannut Kauppila nostatti epäonnekkaasti pallon yli Boeninkin ja siitä omaan reppuun ja peli tasoittui. Tämän jälkeen Sportingilta onnistunut aikalisä, minkä jälkeen tähtipelaajat vuorollaan iskivät pallon verkkoon Old Powerin kolmosesta Kauppilan jalkapuolelta ja näin puoliajalle Sportingin 4-2-johtolukemista.

Toisen puoliajan alussa lissabonilaisryhmä iski vielä kertaalleen Old Powerin kolmosvälistä ja tämän jälkeen Halme siirtyi sentterin tontille ja Kauppila ykköslaitaan. Seuraavan kahdeksan minuutin aikana ei nähty kuin yksi Sportingin osuma keskisektorilta.

Kolmisen minuuttia pelaamatta, kun Sportingin Dennis kävi kiertämässä ykköslaidalle tulittaen pallon sisään Boeninkin kainalosta ja näin peli jo 7-2 Sportingille. Halme iski ottelun viimeisellä minuutilla tuloksen suhteen kosmeettisen, mutta varmasti itseluottamuksen kannalta tärkeän osuman Sportingin rysään. Old Powerilta erinomainen ensimmäinen 10 minuuttia otteluun, mutta valitettavasti pieni herpaantuminen avauspuoliskon lopulla käänsi ottelun kulun ratkaisevasti kivenkovalle vastukselle.