Aisti Sport päätti Vilnan SEGL-turnauksen toisen pelipäivän ottelulla tanskalaista Aarhus Goalball-joukkuetta vastaan. Aisti Sportin avauksessa nähtiin #7 Posio ykkösessä (oikea laita), #2 Montonen sentterinä ja #6 Tihumäki seiskassa (vasen laita).

Valitettavasti reportterimme oli hieman myöhässä ottelun alusta, joten ottelun alkuvaiheet ovat jääneet raportoimatta. Tanskalaiset avasivat kuitenkin erittäin vahvasti ottelun siirtyen nopeasti 2-0-johtoon. Tihumäki kavensi ottelun 1-2-lukemiin, mutta heti seuraavasta hyökkäyksestä juutit kuittasivat tilanteen hyväkseen 3-1.

Tanskalaiset johtivat pahimmillaan 4-2-lukemin ottelua, kunnes ykköslaitaan siirtynyt Tihumäki sai iskettyä pari arvokasta osumaa nostaen joukkueensa tasatilanteeseen. Tämän jälkeen taistelu oli hyvin tuimaa, mistä voittajana ulos tuli Aisti Sport lähes kaiken kokeneen veteraanipelaajansa Petri Posion johdolla. Puoliajan viettoon siirryttiin Aistin 6-5-johtolukemista.

Toinen puoliaika ei toden totta ollut helppo tanskalaisille, sillä niin Tihumäki kuin Posiokin olivat alati vaarallisia hyökkäyksissään, eikä Tanskan pakka pysynyt enää kasassa. Tanskalaiset yrittivät vaihdoillakin saada tilanteeseen parannusta, mutta pari kavennusmaalia olivat melkoisen laiha lohtu, kun Aisti Sport marssi Tihumäen seitsemän ja Posion kuuden osuman turvin turvalliseen voittoon 13-8-lukemin. Näin Aistille onnistunut kahden voiton päivä Vilnassa.