Aisti Sport kohtasi Vilnan SEGL-turnauksen vuosimallia 2022 isäntäjoukkueen Saltiniksen avauspäivän iltapäiväottelussa ja joukkue lähti kamppailuun kokoonpanossa #6 Tihumäki ykkösessä (oikea laita), #8 Leo Hintsanen sentterinä ja #2 Montonen seiskassa (vasen laita).

Saltiniksen riveissä on todellinen elävä maalipallolegenda, tätä nykyä 46-vuotias ”ihmemies” Genrik Pavliukianec, joka löi heti ensimmäisellä heitollaan sellaiset alkulöylyt Aistille, että joukkue ei tästä toipunut. Ensiksi Pavliukianec tulitti kaksi jäätävää pommia Tihumäen ykköskulmaan ja tämän jälkeen Aistin verkko pullisteli niin kolmos- kuin vitosvälistäkin.

Aistilaiset ottivat ensiksi Montosen vaihtoon ja #5 Seemi Hintsasen kehiin, ja tämän jälkeen vaihtoja suoritettiin tämän tästä, vaan mikään ei muuttunut, Pavliukianecin johdolla Saltinis vei ja aistilaiset olivat aivan ällikällä lyötyjä. Lopulta ottelu päättyi ylivertaisiin 10-0-lukemiin järisyttävästi viiden ja puolen minuutin pelin jälkeen, joten kenties SEGL-historian nopein ottelu oli ohi ennen kuin se edes ehti alkaakaan.