Old Power päätti Vilnan SEGL-turnauksen toisen pelipäivänsä ottelulla aamupäivällä Aisti Sportille hävinnyttä brittiläisjoukkue Fen Tigersia vastaan; avauskokoonpanossa olivat #1 Vesalainen ykkösessä (oikea laita), #9 Ylönen sentterinä ja #5 Zoveidavi seiskassa (vasen laita).

Otteluiden alut ovat olleet Old Power-poppoolle todella haastavia Vilnassa ja sitä se oli jälleen; Tigers karkasi seitsemässä minuutissa neljän maalin johtoon, kun brittiläiset onnistuivat iskemään maalin kolmosesta sekä vitosesta ja vielä yllättämään Zoveidavin rankkarista kahteen otteeseen. Zoveidavi otettiinkin tämän jälkeen vaihtoon ja #5 Mattila saapui kentälle seiskalaituriksi.

Old Powerilla oli avauspuoliajalla peräti neljä rankkarimahdollisuutta, mutta jokainen näistä mahdollisuuksista jäi käyttämättä; peräti kolme rankkareista meni seiskapuolelta leveäksi. Täten espoolaisittain todella nihkeän avauspuoliajan jälkeen kolmen minuutin tauolle siirryttiin Tigers-joukkueen 4-0-johtolukemista.

Puoliajalla Vesalainen siirtyi vaihtopenkin puolelle ja #8 Miinala saapui kentälle ykköslaituriksi. Brittiläiset tarjosivat jälleen yhden rankkaritilaisuuden Old Powerille ja tällä kertaa Miinala toimitti pallon varmasti verkkoon hämäten vastapuolen puolustajaa pahemman kerran väärään suuntaan. Seuraavaksi Mattila puhkoi erittäin väkevästi puolustaneen brittiryhmän ensimmäistä kertaa vitospuolelta ja ero oli enää kaksi maalia.

Brittiläiset yrittivät pitää yllä kovaa hyökkäyspeliä, mutta tämä johti heidän kannalta harmillisesti hyökkäysvirheisiin; Miinala toi Old Powerin maalin päähän lähes identtisellä suorituksellaan verratuna miehen ensimmäiseen rankkariin. Hetken päästä Miinalan armoton sisäkierre jymäytti brittisentterin väärään suuntaan ja pallo keskeltä nuottaan.

Tämän jälkeen alkoi armoton taistelu voitosta; Old Power oli useita kertoja kuskin paikalla, mutta britit kirivät aina vaan tasoihin. Reipas minuutti ennen ottelun päätöstä Miinala tinttasi Old Powerin 7-6-johtoon, mutta valitettavasti miehen hieman löysähkö puolustaminen seuraavassa brittihyökkäyksessä kostautui ja peli oli jälleen tasan.

Reilu puoli minuuttia ennen ottelun päätöstä Miinala väläytteli jälleen bravuuriheittoaan; keskeltä kova vauhti kohti ykköspuolen laitaviivaa ja raivoisa sisäkierreheitto vitosväliin, missä ei brittiläispuolustajia nähty lain ja Old Power siirtyi jälleen johtoon. Britit yrittivät vielä kerran nousta tasoihin, mutta vain kahdeksan sekuntia ennen ottelun päätöstä Mattila napautti brittiläissentterin kautta pallon pömpeliin ja Old Powerille maukkaan voiton todella vaikeasta ensimmäisestä puoliajasta huolimatta.