Espoossa Leppävaaran Liikuntahallilla pelattiin lauantaina 18.8. Suomen Maalipalloyhdistyksen järjestämä kaikille avoin SMY Cup 2018-maalipalloturnaus. Turnauksessa pelasi yhteensä 16 pelaajaa, joista oli muodostettu neljä joukkuetta. Erityisen ilahduttavaa oli nuorten ja kokeilevien pelaajien määrä turnauksessa.

Alta löytyvät turnauksen tulokset. Suomen Maalipalloyhdistys haluaa kiittää jokaista pelaajaa, tuomaria, toimitsijaa, kanttiininpitäjää ja paikalle saapunutta katselijaa erityisen rennosta ja reiluhenkisestä turnaustapahtumasta!

SMY Cup 2018-turnauksen voittoa juhli Lazy Balls. Finaalissa Pallokalat antoi kovan vastuksen johtaen useaan otteeseen ottelua, mutta Lazy Balls kiri lopulta 6-6-tasalukemiin vain parikymmentä sekuntia ennen ottelun päätöstä Jarno Mattilan osumalla.

Vapaaheittokilpailussa Lazy Ballseista onnistuivat Jarno Mattila ja Juuli Väisänen, ja kun Pallokalojen rankkarit eivät uponneet, niin kultaiset mitalit Lazy Balls-joukkueelle, joka pelasi koko päivän ilman tappioita.

Pronssiottelu oli todellista ilotulitusta ja lopulta Karun-joukkue selviytyi pronssimitaleille 10-9-voittolukemin Pallopojista.

Kolmannen kerran SMY Cup-historiassa ratkaistiin myös rankkarikuninkaalliset. Tänä vuonna rankkarikuningatar on japanilaisvieras Mari Osuga, ja miesten puolella kahden edellisen kuninkuuskilpailun tapaan kuninkaaksi kruunattiin Erkki Miinala, joka kukisti hurjan taiston jälkeen finaalissa Ehsan Zoveidavin.

Joukkueet ja kokoonpanot

Pallopojat
Eetu Eronen, Jorma Kivinen, Jaakko Tulisalo, Paavo Tulisalo

Lazy Balls
Jarno Mattila, Oskari Nyström, Mari Osuga, Juuli Väisänen

Karun
Ali Ahmadi, Alireza Ahmadi, Ehsan Zoveidavi, Milad Zoveidavi

Pallokalat
Susanna Halme, Erkki Miinala, Jarkko Setälä, Azra Tayyebi

Otteluohjelma ja -tulokset

Klo 12.30 Pallopojat – Lazy Balls 6-6

Klo 13.00 Karun – Pallokalat 6-7

Klo 13.40 Pallopojat – Karun 7-3

Klo 14.10 Lazy Balls – Pallokalat 7-5

Klo 14.50 Pallokalat – Pallopojat 8-4

Klo 15.20 Karun – Lazy Balls 6-6

Klo 16.30 Pronssiottelu: Pallopojat – Karun 9-10

Klo 17.00 Finaali: Pallokalat – Lazy Balls 6-6 (vapaaheittokilpailu 0-2)