Suomen maalipalloyhdistys ry

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2022

Vuosi 2022 on Suomen maalipalloyhdistys ry:n viidestoista toimintavuosi.

Suomen Maalipalloyhdistyksen tarkoituksena on sen sääntöjen 2 pykälän mukaan tukea maalipallon harrastustoimintaa Suomessa sekä edistää maalipalloharrastuksen leviämistä. Yhdistys edistää yksittäisten pelaajien tai joukkueiden mahdollisuuksia osallistua maalipallon kansalliseen sarjatoimintaan sekä kansainväliseen harrastustoimintaan.

Vuoden 2022 painopisteenä on edelleen yhteistyö muiden järjestöjen, erityisesti maalipallon lajiliittona toimivan Suomen Paralympiakomitea ry:n kanssa, sekä maalipallon kokeilutilaisuuksien järjestämistoiminnan lisäämisessä. Yhdistys voi järjestää myös muuta sääntöjensä mahdollistamaa toimintaa, esimerkiksi maalipallon harjoitus- tai kokeiluturnauksia, mikäli toimintaa varten saadaan tarvittavat resurssit tai yhteistyökumppanit.

Mikäli Espoo jatkaa kyseistä yhteistyötä, yhdistys tarjoaa Espoon kaupungin opetustoimen KULPS-yhteistyön kautta mahdollisuutta koululaisille kokeilla maalipalloa ryhminä.

Suuren suosion saanut parimaalipalloturnaus 2 vs 2 järjestetään huhtikuussaja perinteinen kaikille avoin maalipalloturnaus SMY Cup järjestetään elo-syyskuun vaihteessa, mikäli koronaviruspandemiatilanne sen sallii. Syksyllä Portugalissa pelattaviin maalipallon B-sarjan EM-kisoihin kaavaillaan myös yhdistyksen järjestämää fanimatkaa.

Yhdistys pyrkii jatkuvasti löytämään ulkoisia rahoituslähteitä toimintansa toteuttamiseksi ja kehittämiseksi.

Espoossa 1.2.2022

Suomen Maalipalloyhdistyksen Hallitus