Suomen miehet lähtivät hakemaan revanssia Liettuan kakkosjoukkueesta Great Lions Cup 2022-turnauksen välieräottelussa; aamupäivästä liettualaiset olivat olleet 11-7-lukemin parempia. Otteluun lähdettiin kokoonpanolla #6 Tihumäki ykkösessä (oikea laita), #7 Posio sentterinä ja #1 Zoveidavi seiskassa (vasen laita).

Suomi tuli päättäväisesti otteluun ja erityisesti Tihumäki aloitti ottelun räväkästi iskemällä kaksi upeaa osumaa liettualaisten vitosvälistä ottelun toisella minuutilla. Liettualaiset vastasivat kuitenkin kahden ja puolen minuutin kohdalla, kun liettualaisheitto kiipeili Posion jalkojen nostattamana Zoveidavin ylitse häkkiin. Tämäkös kismitti Zoveidavia niin paljon, että mies tykitti heti seuraavalla heitolla pallon vihulaisen nuottaan ja jälleen soi vastustajan vitosvälistä.

Kolme ja puoli minuuttia pelattuna, kun liettualaisilta vaihto ja välittömästi tämän jälkeen valitti Suomen vitosväli, missä Zoveidavin jalat eivät olleet riittävän vahvat estämään liettualaismaalia. Tämän jälkeen miteltiin voimia tiukasti muutama minuutti, kunnes vajaa viisi minuuttia ennen puoliaikasummerin sointia Zoveidavilta pitkä heitto; liettualaisrankkari suuntautui keskelle ollen kuitenkin liian terävä Zoveidavin pysäytettäväksi.

Rankkaritilanteen jälkeen Zoveidavia paikkailtiin lääketieteellisellä aikalisällä ja ilmeisesti liiankin pitkään, sillä Suomelle rangaistus pelinviivytyksestä; liettualaiset onnistuivat ohittamaan Tihumäen ja siirtymään 4-3-johtoasemaan. Samaisessa tilanteessa kuitenkin myös liettualaisille laiton valmennus, mutta Tihumäen rankkari puolestaan jäi liettualaistorjujan syliin keskisektorilla. Tämän jälkeen suomalaisilta katosi punainen lanka pelaamisesta; Zoveidavin rankkari kostautui kaksi ja puoli minuuttia ennen puoliaikaa ja hetken päästä pallo Suomen rysään kolmosvälistä. Posio siirtyi ykköseen, Zoveidavi sentteriksi ja Tihumäki seiskaan, mutta tämä ei tilannetta parantanut, kun heti liettualaiset iskivät pallon Suomen häkkiin keskisektorilta. Tihumäki kavensi vielä, mutta pian vinkui Suomen verkko jälleen keskisektorilta ja Liettua näin puoliajalle 8-4-johtoasemasta.

Toinen puoliaika alkoi jälleen suomalaisittain virheiden tiellä; Zoveidavilta pitkä heitto, mutta tällä kertaa liettualaisrankkari ykköstolpan kautta ohi. Posio toi Suomen vielä mukaan otteluun, kun ensiksi mies iski pallon sisään vitosesta liettualaissentterin avustuksella, ja heti perään samainen herra kävi kiertämässä seiskapuolelta napauttaen pallon liettualaisten ykköslaiturin ylitse häkkiin, joten Suomi oli hiipinyt jälleen kahden maalin päähän.

Valitettavasti Zoveidavin hyökkäysvirheiden sarja sai vain jatkoaan, kun neljä ja puoli minuuttia oli toista puoliskoa pelattuna, eivätkä liettualaiset erehtyneet toista kertaa. Posio yritti vielä luoda joukkuekavereihinsa uskoa tinttaamalla heti kostoksi pallon sisään vitosesta. Tämä ei vain auttanut, sillä puoli minuuttia Posion kavennuksesta liettualaiset iskivät 11-7-lukemat vitosvälistä. Tämän jälkeen maaleja tehtailtiin tasatahtiin liettualaisten ja Posion välillä, mutta ottelun loppuhetkillä Suomen puolustaminen oli todella vaisua selkärangan katkettua. Lopussa myös #2 Montonen ja #5 Hintsanen piipahtivat kentällä. Liettualaiset marssivat finaaliin lopulta tylyin 15-9-voittolukemin.