KAIKILLE AVOIN 2 VS 2-PARIMAALIPALLOTURNAUS 2024 – ILMOITTAUTUMINEN ON AUENNUT

Kuvateksti: Henriikka Toivolan ottamassa kuvassa hymyilevä Eetu Eronen ykköslaiturin tontilla. Eetu juhli 2 vs 2-turnauksen voittoa vuonna 2022 parinsa Susanna Hiltusen kanssa.

Aika: Lauantai 15. kesäkuuta 2024 klo 10.30 – 17.00

Paikka: Leppävaaran Liikuntahalli, Espoo (Veräjäpellonkatu 6)

Espoolainen paraurheiluseura Old Power järjestää yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean ja vantaalaisen paraurheiluseura Aisti Sportin kanssa kaikille avoimen 2 vs 2-parimaalipalloturnauksen Espoossa, Leppävaaran Liikuntahallilla lauantaina 15. kesäkuuta 2024. Old Power jatkaa näin vuoden alusta toimintansa päättäneen Suomen Maalipalloyhdistyksen perinnön vaalimista. Ilmoittautuminen turnaukseen käynnistyy 1. huhtikuuta ja päättyy 15. toukokuuta.

Kuten jo otsikossakin on ilmoitettu, niin turnaus on kaikille avoin ikään, sukupuoleen, pelikokemukseen tai näkötilanteeseen katsomatta eli täysin normaalisti näkevätkin voivat tulla mukaan pelaajana tapahtumaan. Nyt onkin huikea mahdollisuus houkutella puolisoa, perheenjäsentä, sukulaista, työtoveria, ystävää tai vaikka hyvän päivän tuttua mukaan kokeilemaan pelaamista ihan oikeassa maalipalloturnauksessa.

Meiltä saat myös lainaan varusteita, mikäli sinulla ei ole omia.

Mikäli teillä herää kysyttävää turnaukesta ole rohkeasti meihin yhteydessä sähköpostitse: oldpowerespoo@gmail.com tai WhatsAppilla turnausjohtaja Erkki Miinalaan: +358442912126

TURNAUKSEN ERIKOISUUS

Tämän huippusuositun ja lämminhenkisen turnauksen erikoisuutena on:

 • normaalin kolmen pelaajan sijaan kentällä on vain kaksi pelaajaa;
 • joukkueella ei ole vaihtopelaajia eikä aikalisiä käytettävissään;
 • kenttä on normaalin pituinen (18 metriä) mutta kolme metriä kapeampi kuin oikea maalipallokenttä eli tässä turnauksessa kentän leveys on 6 metriä;
 • Yhden ottelun kesto on 8 minuuttia juoksevaa peliaikaa eli kelloa ei pysäytetä ottelun katkoilla. Otteluiden välissä on yleensä kolmen minuutin tauko;
 • Otteluita pelataan samanaikaisesti kahdella kentällä. Useimmiten otteluissa on normaalin kahden tuomarin sijaan yksi tuomari.

ILMOITTAUTUMINEN

Turnaukseen otetaan mukaan 20 paria ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnauksen ei voi ilmoittautua yksittäisenä pelaajana!

Täältä löydät ilmoittautumislomakkeen

Mikäli turnaukseen tulee enemmän kuin 20 ilmoittautunutta paria, ylimääräiset parit menevät odotuslistalle, jolta voi vielä päästä turnaukseen, mikäli joku edellä ilmoittautuneista pareista peruu osallistumisensa tai ei maksa turnausmaksua annettuun määräaikaan mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä teiltä kysytään seuraavat tiedot:

 • Joukkueenne nimi;
 • Pelaajien nimet;
 • Yhteyshenkilön yhteystiedot;
 • Osallistumismaksun suuruus (selitetty alapuolella);
 • Mahdolliset toimitsijatehtäviin osallistujat (selitetty alapuolella).

ERIKOISHUOMIO ILMOITTAUTUMISEEN

Ainoana rajoitteena ilmoittautumisessa on, että joukkueessa voi olla maksimissaan yksi maalipallon Miesten SM-sarjaan kaudelle 2023 – 2024 nimetty pelaaja.

VAKUUTUS

Jokainen turnaukseen osallistuva pelaaja on vastuussa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus turvaamassa mahdollisessa loukkaantumistilanteessa.

HINNOITTELU

Turnausmaksun suuruus on 15 € / henkilö. Old Powerin ja Aisti Sportin jäsenille turnausmaksun suuruus on 10 € / henkilö.

Täten turnausmaksun hintaluokkia on kolme erilaista:

 • kaksi perusosallistujaa = 30 €;
 • yksi perusosallistuja ja 1 Old powerin tai Aisti Sportin jäsen = 25 €;
 • Kaksi Old Powerin tai Aisti Sportin jäsentä = 20 €.

Mukaan hyväksytyille pareille lähetetään lasku pari päivää ilmoittautumisajan päätyttyä ja maksuaikaa on kaksi viikkoa. Mikäli pari ei ole maksanut turnausmaksuaan annettuun määräaikaan mennessä heidät voidaan hylätä turnauksesta ja nostaa tilalle toinen pari odotuslistalta.

Turnausmaksu palautetaan ainoastaan painavasta terveydellisestä syystä eli palauttamista varten vaaditaan lääkärintodistus!

MAHDOLLISUUS VAPAUTUA TURNAUSMAKSUSTA

Turnaukseen tarvitaan paljon maalituomareita, joten mikäli pystyt otteluidesi lomassa toimimaan myös maalituomarina, niin voit ilmoittaa siitä ilmoittautumislomakkeessa. Maalituomarina toimiessasi olet vapautettu turnausmaksusta.

Nyt on aika oitis käydä parinmuodostukseen ja ilmoittautua mukaan sankoin joukoin vuoden hauskimpaan maalipallotapahtumaan! Lämpimästi tervetuloa jokaiselle!