KANSAINVÄLINEN MAALIPALLON SUPERVIIKONLOPPU ESPOOSSA HEINÄKUUSSA

Espoolainen maalipalloseura Old Power on jo usean vuoden ajan toiminut yhtenä eurooppalaisen seurajoukkuemaalipalloilun pioneerina ja järjestänyt viimeisen seitsemän vuoden aikana viisi isoa kansainvälistä maalipallon seurajoukkuetapahtumaa (SEGL-turnausta) Espoossa ja Helsingissä. Lisäksi Old Power on ollut mukana perustamassa Euroopan Maalipalloseurojen Liittoa, joka tunnetaan nimellä EGCA.

Old Power on suunnitellut järjestävänsä tulevana kesänä, tarkemmin 8. – 11. heinäkuuta Espoossa, Tapiolan Urheilupuistossa todellisen kansainvälisen maalipalloilun superviikonlopun yhteistyössä Opetus- Ja Kulttuuriministeriön, Espoon kaupungin, Suomen Paralympiakomitean ja Tapiolan Hongan kanssa. Tapahtuman näyttämöinä toimivat vuoden 2014 maalipallon MM-Kilpailuiden areenat Tapiolan Liikuntahalli ja viereinen Honka Halli.

Tapahtumaviikonloppu pitää sisällään kolme erillistä turnausta;

  • Kansainvälisen harjoitusturnauksen miesten maajoukkueille: kutsuturnaukseen osallistuu viisi Euroopan huippumaata mukaan lukien Suomen miesten maalipallomaajoukkue;
  • European Grand Prix 2021-turnaus: tämäon uusi kilpailumuoto eurooppalaisille seurajoukkueille ja tähän turnaukseen on tervetulleita kaikki seurajoukkueet ympäri Eurooppaa pois lukien SEGL – Champions Leagueen osallistuvat pelaajat. Joukkueet voivat olla mies-, nais- tai sekajoukkueita;
  • SEGL Nuorten Liiga (U23)-turnaus: tämä on myös uusi kilpailumuoto eurooppalaisille seurajoukkueille ja tähän turnaukseen saavat osallistua kaikki seurat ympäri Eurooppaa (joukkueiden kokoonpanossa on oltava kaikki pelaajat alle 23-vuotiaita. Joukkueet voivat olla mies-, nais- tai sekajoukkueita).

Tapahtuman ilmoittautuminen on käynnistynyt ja osallistuvat joukkueet ovat selvillä viimeistään perjantaina 21. toukokuuta 2021.

Lisätietoa tapahtumasta on tarjolla englanninkielisillä kotisivuilla, joilta löytyy myös sähköinen ilmoittautumislomake joukkueille. Sivusto löytyy täältä

https://www.goalballchampionsleague.com/grand-prix-2021/gp-2021-finland

Tapahtumasta tullaan julkaisemaan paljon ennakkotiedotusta niin Old Powerin Facebook-sivulla kuin Goalball Finland-kanavilla ja goalball.fi-sivustolla.