MONTENEGRON EM-KILPAILUIDEN LOHKOT ARVOTTU JA OTTELUOHJELMA JULKISTETTU

Kuvassa Montenegron EM-kilpailuiden viralinen logo

Suomen Maalipallomaajoukkueiden kuluvan vuoden toiset arvokisat koittavat reilun kuukauden päästä, kun Montenegron pääkaupungissa Podgoricassa pelataan EM-kilpailut, kisapäivien ollessa 9. – 16. joulukuuta. Kisoihin osallistuu kymmenen mantereemme parasta naisten sekä miesten maalipallomaajoukkuetta.

EM-mitalien lisäksi panokset Podgorican kisoissa ovat todella suuret, sillä vain yhdelle joukkueelle molemmissa turnauksissa on luvassa paikka Pariisin Paralympialaisiin; kisalipun saa parhaiten sijoittunut maa, jolla ei ole vielä paikkaa tienattuna. Naisten puolella Pariisin kisojen emäntämaa Ranska on automaattisesti mukana ja lisäksi Podgoricassa kilvoittelevista maista Turkki on varmistanut kisalippunsa Pariisiin kiitos viimevuotisen MM-kultansa. Miesten puolelle EM-kilpailuiden C-sarjaan jumittunut Ranska on mukana Pariisin Paralympialaisissa isäntäjoukkueen ominaisuudessa, mutta muutoin Euroopasta ei yhdelläkään joukkueella ole vielä Pariisin matkaa tiedossa; nyt paralympiapaikkaan vaaditaankin ei enempää eikä vähempää kuin Euroopan mestaruus.

Podgorican EM-kilpailuiden lohkojako ja otteluohjelma on nyt julkistettu ja löydät lohkojaon sekä suomalaisten aikataulun alapuolelta. Tulemme totutusti avaamaan oman kisasivun Podgorican EM-kilpailuja varten goalball.fi-sivustolle.

LOHKOJAKO / NAISET

Lohko A: Turkki, Ranska, Iso-Britannia, Kreikka, Unkari

Lohko B: Israel, Tanska, Saksa, Suomi, Ukraina

LOHKOJAKO / MIEHET

Lohko A: Liettua, Saksa, Belgia, Kreikka, Iso-Britannia

Lohko B: Ukraina, Turkki, Montenegro, Israel, Suomi

OTTELUOHJELMA SUOMALAISITTAIN

Huom. Ajat Suomen ajassa!

Lauantai 9.12.2023

klo 16.15 / Naiset – Lohko B / Suomi – Tanska

klo 18.45 / Miehet – Lohko B / Turkki – Suomi

Sunnuntai 10.12.2023

klo 10.00 / Naiset – Lohko B / Israel – Suomi

klo 13.45 / Miehet – Lohko B / Israel – Suomi

Maanantai 11.12.2023

klo 13.45 / Naiset – Lohko B / Suomi – Ukraina

Tiistai 12.12.2023

klo 15.00 / Miehet – Lohko B / Suomi – Ukraina

klo 18.45 / Naiset – Lohko B / Saksa – Suomi

Keskiviikko 13.12.2023

klo 10.00 / Miehet – Lohko B / Suomi – Montenegro

Puolivälierät ovat ohjelmassa torstaina 14. joulukuuta, perjantaina 15. joulukuuta pelataan turnauksen välierä- ja sijoitusottelut ja lauantaina 16. joulukuuta ovat ohjelmassa viimeiset sijoitusottelut sekä turnauksen huipentavat mitaliottelut.