TULE MAHDOLLISTAMAAN MAALIPALLON MESTARUUSVIIKONLOPPU – VAPAAEHTOISIA TOIMITSIJOITA ETSITÄÄN

Kansallisten maalipallosarjojen vuoden 2021 suomenmestaruudet ratkaistaan mestaruusviikonlopussa, joka pelataan Espoossa Tapiolan Liikuntahallilla 9. – 11. heinäkuuta. Suomen Paralympiakomitea toimii mestaruusviikonlopun pääjärjestäjänä tiiviissä yhteistyössä seurojen kanssa.

Maalipallotapahtumissa korvaamattomassa roolissa ovat vapaaehtoiset toimitsijat, joiden panos on ratkaisevan tärkeä turnaustapahtuman onnistumisessa. Nyt etsimmekin avuliaita ja ahkeria toimitsijoita mahdollistamaan maalipallon mestaruusviikonlopun.

Kuka voi tulla vapaaehtoiseksi toimitsijaksi maalipallon mestaruusviikonloppuun?

Maalipalloturnauksessa on jokaiselle halukkaalle vapaaehtoiselle työtehtäviä tarjolla ja perehdytämme aina uudet tulokkaat tehtäviinsä, jotta sinun olisi mahdollisimman vaivatonta ja paineetonta tulla mukaan toimintaan.

Maalipalloturnauksessa vapaaehtoisena toimitsijana toimimisesta saat taatusti iloa, uusia tuttavuuksia, arvokasta kokemusta näkövammaisuudesta ja ylipäänsä vapaaehtoistyöstä urheilutapahtumassa, jatkuvuutta sekä mahdollisuuden edetä aina kansainvälisiin ympyröihin asti. Eikä sinun tarvitse pelätä, että toimitsijatehtävistä on suoriuduttava tyhjin vatsoin ja kuivin suin; tarjoamme jokaiselle toimitsijallemme ruokaa ja juomaa turnauspäivien aikana!

Millaisia työtehtäviä on tarjolla?

Maalipallon mestaruusviikonlopussa on tarjolla seuraavanlaisia toimitsijatehtäviä:

  • Maalituomarin tehtävä (toimii päätuomareiden avustajana);
  • Kirjurin tehtävä (täyttää ottelupöytäkirjaa);
  • Pelikellon ja tulostaulun hoitaja (pitää huolta siitä, että pelikello kulkee ottelun mukaisesti ja tulostaulu on ajan tasalla).

Tarkemmat kuvaukset toimitsijatehtäviin löydät täältä. Jokaiselle toimitsijalle on tarvittaessa tarjolla perehdytys tehtäviinsä.

Koska apua tarvitaan?

Alla on työvuorot maalipallon mestaruusviikonloppuun:

  • Perjantai 9.7.2021 klo 12.45 – 19.50
  • Lauantai 10.7.2021 klo 9.15 – 15.00
  • Lauantai 10.7.2021 klo 14.45 – 19.45
  • Sunnuntai 11.7.2021 klo 9.15 – 13.45
  • Sunnuntai 11.7.2021 klo 13.30 – 18.00

Olemme hyvin joustavia työvuorojen suhteen, joten voit sopia myös lyhemmistä tai pidemmistä työvuoroista turnausjohtajan kanssa!

Kuinka ilmoittaudun vapaaehtoiseksi toimitsijaksi?

Ota yhteyttä turnausjohtaja Timo Pelkoseen sähköpostitse timo.pelkonen@paralympia.fi. Ilmoita Timolle ajankohdat, jolloin voisit olla käytettävissä toimitsijatehtävissä. Mainitse, mikäli sinulla on erityistoive toimitsijatehtävästä turnauksessa ja lisäksi jos sinulla on erityisruokavalio.

Miten vallitseva koronavirustilanne on otettu huomioon?

Voit tulla vapaaehtoiseksi toimitsijaksi maalipallon mestaruusviikonloppuun turvallisin mielin; seuraamme ja ennen kaikkea noudatamme vallitsevia viranomaismääräyksiä koko mestaruusviikonlopun ajan. Turnaukseen ei oteta yleisöä koronaturvallisen tapahtuman takaamiseksi. Viranomaismääräysten ja suositusten noudattamisen lisäksi Suomen Paralympiakomitean alainen Maalipallojaosto on laatinut oman koronaohjeistuksensa turnaustapahtumiin, johon voit käydä tutustumassa täältä.

Tule rohkeasti mukaan, apusi on korvaamaton ja olet enemmän kuin lämpimästi tervetullut iloiseen joukkoomme toteuttamaan maalipallon mestaruusviikonloppua!