TULE VAPAAEHTOISEKSI PAJULAHDEN B-SARJAN EM-KILPAILUIHIN

Maalipallon B-Sarjan EM-Kilpailut järjestetään Lahden Nastolassa sijaitsevassa Liikuntakeskus Pajulahdessa 31.5. – 7.6.2021 ja varsinaiset kisapäivät ovat 3. – 6. kesäkuuta. Kisojen onnistumisen kannalta avainasemassa ovat vapaaehtoiset, joiden korvaamaton panos toimitsijatehtävien hoitamisessa mahdollistaa kisojen läpiviennin.

Liikuntakeskus Pajulahden ja Suomen Paralympiakomitean muodostama kisojen järjestelytoimikunta etsii nyt maalipalloperheen joukosta innokkaita vapaaehtoisia toimitsijoita kisaviikolle. Vapaaehtoisille tarjotaan majoitus Pajulahdessa täysylläpidolla keskiviikosta sunnuntaihin.

Vapaaehtoiset toimitsijat saapuvat Pajulahteen keskiviikkona 2. kesäkuuta, jolloin ohjelmassa on koronatesti ja tarvittaessa perehdytys toimitsijatehtäviin, mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta. Varsinaiset kisatapahtumat kestävät torstaiaamusta 3. kesäkuuta aina sunnuntai-iltapäivään 6. kesäkuuta saakka.

Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistehtävistä Pajulahden B-Sarjan EM-Kilpailuissa, ota rohkeasti yhteyttä järjestelytoimikunnan edustajaan Laura Kittelään laura.kittela@pajulahti.com, niin saat lisätietoa tehtävistäsi kisojen aikana ja toimintatavoista liittyen esimerkiksi koronavirustilanteeseen. Mikäli sinulla on työvelvoitteita vielä torstain 3. ja perjantain 4. kesäkuuta aikana, niin voit sopia Lauran kanssa erityisjärjestelyistä, joiden avulla voit osallistua vapaaehtoistehtäviin.

Lisätietoa yleisimmistä toimitsijatehtävistä maalipalloturnauksessa löydät täältä