Aika: 3. – 4.10.2020

Paikka: Leppävaaran Liikuntahalli, Espoo (osoite Veräjäpellonkatu 6)

Old Power ry toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi käynnistämään kansallisten maalipallosarjojen kausi 2020 – 2021 Espooseen Leppävaaran Liikuntahallille 3. – 4. lokakuuta. Turnauksessa pelataan sekä SM-Sarjan että 1-Divisioonan otteluita.

Turnaukseen on vapaa pääsy yleisölle, mutta pyydämme jokaista turnauspaikalle saapuvaa tutustumaan tarkasti koronaohjeistukseemme!

Lauantaipäivänä on ohjelmassa kuusi SM-Sarjan ottelua ja viisi 1-Divisioonan kamppailua. Sunnuntaina on tarjolla vielä aamupäivästä viisi mittelöä 1-Divisioonan osalta.

1-Divisioonaan ilmoittautunut O.P. Flying Ducks joutuu jättämään avausturnauksen väliin koronasta johtuvien matkustusrajoitusten ja karanteenimääräysten vuoksi, joten kaikki joukkueen ottelut avausturnauksessa päättyvät vastustajan hyväksi 10-0.

Koronaohjeistus

Suomen Paralympiakomitean alainen maalipallojaosto on laatinut maalipallon turnaustapahtumia koskevan koronaohjeistuksen. Pyydämme jokaista turnaustapahtumaan osallistuvaa lukemaan koronaohjeistuksen huolellisesti ja noudattamaan sitä parhaan kykynsä mukaan, jotta pystyisimme takaamaan jokaiselle turvallisen ja terveellisen turnauskokemuksen. Koronaohjeistus on luettavissa täältä

Kulkuyhteydet & majoitus

Leppävaaran juna-asema sijaitsee 1.2 kilometrin päässä turnauspaikalta, ja siellä pysähtyvät lähijunat A, E, S U ja Y sekä kaukojunat Turun suunnasta. Lisäksi useita seutubusseja tulee turnauspaikan lähistölle, katso osoitteesta www.reittiopas.fi.

Pääkaupunkiseudun taksin numero on 01007300.

Liikuntahallin läheisyydessä sijaitsee sopuhintainen hotelli Hellsten Espoo, johon voit tutustua täältä

http://hellstenhotels.fi/fi/Hellsten_Hotel_Apartments/Espoo

Turnausjärjestäjä

Old Power ry

Turnausjohtaja: Erkki Miinala (puh: 0442912126, Email: eki.miinala@gmail.com)

Turnauspaikka & pukuhuoneet

Turnauspaikkana toimii Leppävaaran Liikuntahalli. Pelialustana on parkettilattia. Saapuessasi sisään pääovista olet hallin yläkerrassa, jossa sijaitsevat sisään tullessasi vasemmalla kädellä järjestyksessä vahtimestarin koppi, naulakot, vessat sekä kanttiinitilat. Sisään tullessasi suoraan vastapäätä löytyvät katsomotilat ja pöytä, jolta löydät käsidesiä sekä kasvomaskeja. Oikealla kädellä sijaitsevat hissi sekä rappukäytävä, josta pääset alakertaan, jossa sijaitsevat pukuhuoneet ja pelihalli.

Saapuessasi turnauspaikalle, ota yhteys turnausjärjestäjän edustajaan, joka opastaa teidät pukuhuoneisiin.

Alakerran pukuhuonekäytäviä on kaksi, joiden varrella on kuusi pukuhuonetta; ensimmäiset kaksi ovat yleisiä pukuhuoneita, joita käyttävät myös alakerrassa sijaitsevan avoimen kuntosalin käyttäjät. Viimeiset neljä pukuhuonetta ovat joukkueiden käytössä ja niiden oviin on merkitty isolla tekstillä ja myös pistekirjoituksella, kenelle mikäkin pukuhuone kuuluu turnauksen aikana.

Pyydämme joukkueenjäseniä minimoimaan pukuhuoneissa oleskelun ja välttämään omien tavaroiden levittämistä sekä toisten tavaroiden siirtämistä. Huomioittehan, että liikuntahallilla on ulkopuolista käyttöä tapahtuman aikana, joten pitäkää huoli henkilökohtaisesta arvo-omaisuudestanne!

Pukuhuoneissa ja välittömästi hallin ulkopuolella on tarjolla myös käsidesiä; desinfioithan kätesi aina ennen ottelua ja ottelun jälkeen!

Lämmittely

Pukuhuonekäytäviä sekä alakerrassa sijaitsevaa kuntosalia voi käyttää lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn. Pelihallissa maalien takana on myös runsaasti tilaa hiljaiselle lämmittelylle / jäähdyttelylle kunnioittaen käynnissä olevaa ottelua.

Arvonta

Varsinaista arvontaa otteluihin ei ole; kotijoukkueeksi merkitty joukkue pelaa ottelun toimitsijapöydästä katsottuna vasemmalla ja vierasjoukkue oikealla puolella. Minimoidaksemme koronavirusriskejä, joukkueet eivät vaihda päätyjä puoliajalla. Seitsemän minuuttia ennen jokaisen ottelun alkua suoritetaan arvonta, kumpi joukkueista aloittaa pallon kanssa ottelun ja samalla tarkistetaan joukkueiden pelaajalistat.

Esittely

Viisi minuuttia ennen jokaisen joukkueen ensimmäistä ottelua suoritetaan joukkue-esittely.

Batchaus & pelilasien tarkistus

Turnauksessa on käytössä laastarimalliset batchit. Batcheja löytyy vaihtopenkiltä ja joukkueet huolehtivat batchauksesta itse.

Tuomarit hoitavat pelilasien tarkistuksen visuaalisesti metrin etäisyydeltä pelaajasta.

Ensiapu

Joukkueita velvoitetaan pitämään mukanaan ensiaputarvikkeita pienten kolhujen omatoimiseen hoitoon. Turnauspaikalla on myös ea-piste pahempien kolhujen paikkaamiseen. Vakavimmissa tapauksissa otetaan yhteys Jorvin Sairaalaan puh: 09 4711.  

Palkinnot

Turnauksen parhaalle joukkueelle ja arvokkaimmalle pelaajalle on luvassa palkinto kummassakin sarjassa turnauksen päätteeksi. Lisäksi turnauksessa jaetaan viime kauden runkosarjasta palkinnot kolmelle parhaalle joukkueelle / sarja sekä Katron Ben-pokaali vuoden kehittyneimmälle maalipalloilijalle vuosimallia 2019.

Turnausjury

Turnausjohtaja: Erkki Miinala

Vastaava tuomari: Juha Halme

Pelaajaedustaja: Vastaava tuomari nimeää myöhemmin.

Ruokailu

Turnauspaikalla toimii kanttiini, josta saa niin pientä purtavaa suolaisessa ja makeassa muodossa kuin myös kovempaan nälkään isompia ruoka-annoksia asiaan kuuluvine virvokkeineen. Koronavirustilanteesta johtuen kanttiinissa ei ole itsepalvelua. Lisäksi toivomme maksusuoritukset pankkikortilla.

Livestream & sosiaalinen media

Turnauksen jokaisesta ottelusta on tarjolla livestream-lähetys, joka löytyy kyseisen linkin takaa

Facebookissa palvelee perjantaista 18. syyskuuta lähtien tapahtumasivu ”1. Turnaus – Kansalliset maalipallosarjat kausi 2020 – 2021″, jolta löydät lisätietoa tapahtumasta. Tälle tapahtumasivulle päivitetään myös turnauksen tulokset ja muutakin tärkeää informaatiota koskien tapahtumaa.

Tulospalvelu

Facebookin tapahtumasivun lisäksi tulokset päivittyvät maalintekijöineen suoraan sarjojen omille tulossivustoille.

SM-Sarjan Turnausajankohdat & TuloksetSM-Sarja https://goalball.fi/sm-sarjan-turnausajankohdat-tulokset/

1-Divisioonan turnausajankohdat & tulokset1-Divisioona https://goalball.fi/1-divisioonan-turnausajankohdat-tulokset/

Turnausmaksu

Turnausmaksun suuruus on 100 € / joukkue ja se maksetaan Old Power ry:n tilille IBAN FI93 5542 2320 3203 44. Eräpäivä turnausmaksulle on perjantaina 25. syyskuuta.

Otteluohjelma

Lauantai 3.10.2020

Kello / Ottelunumero / Sarja / Kotijoukkue / Vierasjoukkue

10.00 1 SM Aisti Sport – Aisti Revolution

10.55 2 SM Old Power – O.P. Hurricanes

11.50 1 ID Aisti Open – O.P. Gladiators

12.45 2 ID Näpäjä XX – Nääsvil Tampere

13.40 Palkitsemistilaisuus

13.55 3 SM Aisti Revolution – Old Power

14.50 3 ID O.P. Juniors – Aisti Open      

15.45 4 SM O.P. Hurricanes – Aisti Sport

16.40 4 ID O.P. Gladiators – Näpäjä XX

17.35 5 ID Nääsvil Tampere – O.P. Juniors

18.30 5 SM O.P. Hurricanes – Aisti Revolution

19.25 6 SM Old Power – Aisti Sport

 Sunnuntai 4.10.2020

9.30 6 ID Aisti Open – Näpäjä XX

10.25 7 ID O.P. Gladiators – Nääsvil Tampere

11.20 8 ID Näpäjä XX – O.P. Juniors

12.15 9 ID Nääsvil Tampere – Aisti Open

13.10 10 ID o.P. Juniors – O.P. Gladiators

Lämpimästi tervetuloa!

Old Power ry