2 vs 2-parimaalipalloturnaus 2020 – Joukkueet, otteluohjelma ja turnauskäytännöt

Suomen Maalipalloyhdistys ry (SMY) järjestää kuudennen kerran kaikille avoimen 2 vs 2-parimaalipalloturnauksen lauantaina 5. syyskuuta. Tällä kertaa turnauspaikkana toimii Validia Kuntoutus Helsingissä osoitteessa Nordenskiöldinkatu 18 B.

Pelit käynnistyvät klo 12.00 ja intensiivinen turnaus kestää klo 17.00 asti. SMY toivottaa kaikki pelaajat, tuomarit, toimitsijat ja katsojat lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaan!

Alapuolelta löydätte tämän erityislaatuisen turnauksen käytännöt ja koronaan liittyvät erityistoimet sekä totta kai myös turnauksen joukkueet ja otteluohjelman.

Pelipaikka

Tullessanne sisään pääovesta, vasemmalta löytyy kahvio ja etuoikealta infotiski. Pukuhuoneet ja pelihalli sijaitsevat alakerrassa, jonne pääsee joko rappusia pitkin tai hissillä.

Mikäli jotain ongelmia turnauspaikan, pukuhuoneiden tai pelihallin löytämisessä ilmaantuu, olkaa rohkeasti yhteydessä turnauksen pelioperaattori Erkki Miinalaan puh: 0442912126.

• Turnauspaikalta löytyy ensiaputarvikkeita pieniin kolhuihin;
  • Muutoin peleissä noudatetaan normaaleja maalipallosääntöjä.

Koronasta johtuvat erityistoimenpiteet

• Ethän saavu turnauspaikalle, mikäli tunnet edes pieniä sairastumisen oireita;
  • Muistathan huolehtia hyvästä käsihygieniasta koko turnauksen ajan;
  • Hallin oven välittömässä läheisyydessä on pöytä, jolta löytyy desinfiointiainetta. Pyydämme jokaista desinfioimaan kätensä aina pelihalliin tullessa ja sieltä poistuessa;
  • Pelipallot desinfioidaan tehostetusti turnauksen aikana;
  • Otteluiden jälkeen ei suoriteta kättelyä;
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä turnauspaikalla. Tarjoamme kasvomaskeja niitä tarvitseville;
  • Pyydämme turnaukseen osallistuvia myös huolehtimaan turvaväleistä siinä määrin kuin se on mahdollista.

Muistutus turnausmaksusta

Turnausmaksu tulee suorittaa Suomen Maalipalloyhdistyksen tilille FI65 5780 4120 0204 14 maanantaihin 31.8.2020 mennessä. Tekstikenttään 2 vs 2 / joukkueen nimi.

Turnausmaksun suuruus on 5 € / SMY:n jäsen ja 20 € / ei-jäsen.

Turnausmaksua ei palauteta, mikäli pari joutuu jäämään pois turnauksesta.

Joukkueet

Tämänvuotiseen turnaukseen osallistuu yhdeksän paria. Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, joissa pelataan yksinkertainen kaikki kaikkia vastaan sarja.

Lohkovoittajat etenevät suoraan välieriin, lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat puolivälierissä; puolivälierien voittajat jatkavat välieriin ja häviäjät pelaavat sijoista 5 – 6. A-lohkon nelonen ja vitonen sekä B-lohkon nelonen pelaavat sijoista 7 – 9.