KANSALLISTEN MAALIPALLOSARJOJEN KAUSI 2020 – 2021 – PÄÄKAUPUNKISEUDUN RAJOITUSTOIMET SIIRTÄVÄT KAUDEN TOISTA RUNKOSARJATURNAUSTA

Koronavirustapausten voimakas kasvu pääkaupunkiseudulla on johtanut siihen, että Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä yhteistyössä THL:n ja Etelä-Suomen Aluehallintoviraston kanssa ovat päätyneet tekemään tiukkoja rajoituksia tapahtumien järjestämiseen sekä harrastustoimintaan seuraavan kolmen viikon ajaksi. Kaikki yli 20 hengen yleisötilaisuudet on kielletty ensi maanantaista lähtien kolmen viikon ajan Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan alueella. Lisäksi aikuisten harrastustoiminta keskeytyy samaiseksi ajaksi pääkaupunkiseudulla.

Kansallisten maalipallosarjojen kauden 2020 – 2021 toinen runkosarjaturnaus oli määrä pelata 28. – 29. marraskuuta Vantaalla, mutta Suomen Paralympiakomitea ry:n alainen maalipallojaosto ja turnausjärjestäjä Aisti Sport ry ovat tehneet yksimielisen päätöksen turnausajankohdan siirtämisestä. Turnauksen siirrolle vahvan suosituksen antoi myös Suomen Paralympiakomitean oma koronatyöryhmä.

Aisti Sport ry kartoittaa Vantaan kaupungin liikuntatoimen kanssa tiloja uudelle turnausajankohdalle, mutta tavoitteena on, että kauden toinen runkosarjaturnaus pelataan Vantaalla 16. – 17. tammikuuta. Lisätietoa on luvassa ensi viikon aikana!

Maalipallojaoston puheenjohtaja Erkki Miinala ja toisen runkosarjaturnauksen turnausjohtaja Miika Honkanen vastaavat mielellään mahdollisiin lisäkysymyksiin turnausajankohdan siirtoon liittyvissä asioissa:
eki.miinala@gmail.com, honkanen.miika@gmail.com

Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme!

Suomen Paralympiakomitean Maalipallojaosto