TURNAUSINFO – KANSALLISTEN MAALIPALLOSARJOJEN KAUDEN 2020 – 2021 TOINEN RUNKOSARJATURNAUS

Aika: 28. – 29.11.2020

Paikka: Sotungin koulu, Sotungintie 19 Vantaa

Aisti Sport ry toivottaa kaikki tervetulleiksi kansallisten maalipallosarjojen kauden 2020 – 2021 toiseen runkosarjaturnaukseen Sotungin koululle Vantaalle 28. – 29.11. osoitteeseen Sotungintie 19. 

Turnaus pelataan SM-sarjan osalta yksipäiväisenä ja 1-divisioonan osalta kaksipäiväisenä.

Turnausjohtaja: Miika Honkanen, Aisti Sport ry. Puh: 0505815389 Email: honkanen.miika@gmail.com
Varajohtaja: Markus Tihumäki Puh: 0445696298 Email: markus.tihumaki@gmail.com

Tietoa tapahtumapaikasta

Pelipaikka: Sotungin koulu

Pelihalli: Mondo/taraflex lattia 505 neliömetriä

Pukuhuoneet: Kolme suihkullista pukuhuonetta kerrosta pelihallia alempana, jotka ovat taktiilisesti erottuvat.

Lämmittelytila: Ei erillistä tilaa, mutta pukuhuonekäytävällä ja porrasaulassa hyvin tilaa. Pelihallia voi hyödyntää kunnioittaen käynnissä olevaa ottelua.

Lava ja katsomo: Aulatiloista tullessa halliin oikealla kulkien varaston rappusien kautta.

Autolla tapahtumapaikalle saapuvalle löytyy koulun edestä runsaasti parkkitilaa. Tapahtumaan saavutaan koulun pääovista, jotka löytyvät katoksen alta. Pääovista tullessa sisään saavut välikerrokseen, josta oikealta lähtee portaat alas pukuhuonekäytävälle ja suoraan ylös portaita mentäessä löytää kanttiiniaulan ja pelihallin.

Mennessäsi alas portaita löytyy pukuhuoneet oikealle kulkiessa, sekä avaraa tilaa vasemmalta esim. lämmittelylle. Ylös mennessä tulet aulatilaan, jossa toimii kanttiini suoraan aulan perällä ja pelihalli löytyy oikealta puolelta aulaa.

Mikäli tarvitset opastusta tapahtumapaikalla, ota yhteys turnausjärjestäjiin, jotka opastavat mielellään turnauspaikalla.

Koronainfo

Suomen Paralympiakomitean alainen maalipallojaosto on laatinut maalipallon turnaustapahtumia koskevan koronaohjeistuksen. Pyydämme jokaista turnaustapahtumaan osallistuvaa lukemaan koronaohjeistuksen huolellisesti ja noudattamaan sitä parhaan kykynsä mukaan, jotta pystyisimme takaamaan jokaiselle turvallisen ja terveellisen turnauskokemuksen. Koronaohjeistus on luettavissa täältä: https://goalball.fi/koronaohjeistus-maalipalloturnauksiin-kaudella-2020-2021/

Otteluohjelma

Huom. 1-Divisioonan joukkue O.P. Flying Ducks on joutunut jäämään pois myös kauden toisesta runkosarjaturnauksesta; suurin osa joukkueen pelaajista asustaa Keski-Euroopassa, jossa vallitseva koronavirustilanne on tehnyt turnaukseen osallistumisen lähes mahdottomaksi. Flying Ducks tuomitaan häviämään kaikki turnauksen ottelunsa 10-0.

Lauantai 28.11.2020
Kello / Ottelunumero / Sarja / Kotijoukkue / Vierasjoukkue

9.45 7 SM Aisti Sport – Old Power

10.40 8 SM Aisti Revolution – O.P. Hurricanes

11.35 16 1D O.P. Juniors – Nääsvil Tampere

12.30 17 1D Aisti Open – Näpäjä XX

13.20 Vuoden kehittyneimmän maalipalloilijan palkitseminen

13.30 9 SM O.P. Hurricanes – Old Power

14.25 18 1D Nääsvil Tampere – O.P. Gladiators

15.20 10 SM Aisti Revolution – Aisti Sport

16.15 19 1D Näpäjä XX – O.P. Juniors

17.10 20 1D O.P. Gladiators – Aisti Open

18.05 11 SM Aisti Sport – O.P. Hurricanes

19.00 12 SM Old Power – Aisti Revolution

Sunnuntai 29.11.2020

9.30 21 1D O.P. Juniors – O.P. Gladiators

10.30 22 1D Nääsvil Tampere – Aisti Open

11.30 23 1D O.P. Gladiators – Näpäjä XX

12.30 24 1D Aisti Open – O.P. Juniors

13.30 25 1D Näpäjä XX – Nääsvil Tampere

Otteluprotokolla

Otteluohjelmassa kotijoukkueeksi merkitty joukkue pelaa ottelun toimitsijapöydästä katsottuna vasemmalla puolella ja vierasjoukkue oikealla puolella vaihtamatta puoliajalla päätyjä. Seitsemän minuuttia ennen jokaisen ottelun alkua suoritetaan arvonta, kumpi joukkueista aloittaa pallon kanssa. Samalla tarkistetaan myös joukkueiden kokoonpanot pelaajalistasta.

Turnauksessa käytetään laastarityylistä patchausta ja joukkueet hoitavat patchauksen itse. Ottelun jälkeen tulee joukkueen edustajan kuitata ottelupöytäkirja suullisesti turvavälein toimitsijan pöydän luota.

Turnausjury

Vastaava tuomari: Juha Halme
Pelaajaedustaja: Vastaava tuomari nimeää myöhemmin.
Turnausjohtaja: Miika Honkanen

Ensiapu

Joukkueita velvoitetaan pitämään mukanaan ensiaputarvikkeita pienten kolhujen omatoimiseen hoitoon. Turnauspaikalla on myös ea-piste pahempien kolhujen paikkaamiseen.

Vakavimmissa tapauksissa otetaan yhteys joko Peijaksen päivystyksen puoleen osoitteessa Sairaalakatu 1 Vantaa, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin päivystysnumeroon 094711 tai hätänumeroon 112.

Palkinnot

Kummastakin sarjasta palkitaan parhaat joukkueet ja arvokkain pelaaja. Sarjat palkitaan erikseen välittömästi kunkin sarjan viimeisen pelin jälkeen.

Turnausmaksu

Määrä: 100€/joukkue
Saaja: Aisti Sport ry IBAN: FI8340550016557833
Viesti: Joukkueen nimi ja turnausmaksu
Eräpäivä: 13.11.2020

Livestream & sosiaalinen media

Turnauksen jokaisesta ottelusta on tarjolla livestream-lähetys, joka löytyy kyseisen linkin takaa: https://goalball.fi/youtube-livestream/

Facebookista löytyy tapahtumasivu ”2. Turnaus – Kansalliset maalipallosarjat kausi 2020 – 2021″”, jolta löydät lisätietoa tapahtumasta. Tälle tapahtumasivulle päivitetään myös turnauksen tulokset ja muutakin tärkeää informaatiota koskien tapahtumaa.

Tulospalvelu

Facebookin tapahtumasivun lisäksi tulokset päivittyvät maalintekijöineen suoraan sarjojen omille tulossivustoille.

SM-Sarjan Turnausajankohdat & Tulokset https://goalball.fi/sm-sarjan-turnausajankohdat-tulokset/

1-Divisioonan turnausajankohdat & tulokset https://goalball.fi/1-divisioonan-turnausajankohdat-tulokset/

Ruokailu

Turnauspaikalla toimii kanttiini, josta voi ostaa virvokkeita ja lämpimiä juomia, sekä nauttia täysipainoisen ruoan. Lisäksi kanttiinissa tarjolla suolaisia ja makeita välipaloja.

Kanttiinin löytää pääovista sisään tullessa yläkerrasta aulatilasta heti pelihallin vierestä. Koronavirustilanteen takia kanttiinissa ei ole itsepalvelua. Lisäksi toivomme maksusuoritukset kortilla.

Kulkuyhteydet

Paikallinen taksi: Lähitaksi 01007300

Julkinen liikenne: Julkisen liikenteen yhteyksiä voi etsiä osoitteesta www.reittiopas.fi 
Tikkurilan matkakeskukselta matka n. 30 min bussilla 711.

Majoitus

Lähimmät hotellimajoitukset löytyvät Tikkurilasta, josta heti juna-aseman välittömästä läheisyydestä löytyy Original Sokos Hotel Vantaa ja Hotelli Tikkurila on 1,5 km etäisyydellä juna-asemasta. Tarkemmat infot hotelleista: www.hotellitikkurila.fi ja www.sokoshotels.fi