PAJULAHDEN B-SARJAN EM-KILPAILUT SIIRTYVÄT

Liikuntakeskus Pajulahden oli määrä isännöidä B-Sarjan EM-Kilpailuja 25. tammikuuta – 1. helmikuuta 2021, mutta Euroopassa vallitseva vaikea koronavirustilanne tiukkine matkustus- ja karanteenirajoituksineen ovat pakottaneet maalipallon kansainvälisen kattojärjestön IBSA:n ja kisojen järjestelytoimikunnan tekemään ratkaisun kisojen siirtämiseksi. Kisoille etsitään parhaillaan uutta ajankohtaa, josta tiedotetaan niin pian kuin mahdollista. Uudeksi ajankohdaksi on väläytelty huhti – toukokuuta 2021.

Suomen naisten maalipallomaajoukkue joutuu näin vielä odottelemaan sille hyvin tärkeitä arvokisoja. Joukkue tähtää Pajulahden B-Sarjan EM-Kilpailuissa sijoittumista kolmen parhaan joukkoon ja sen myötä nousua takaisin EM-Kilpailuiden A-Sarjaan. Pajulahden kisat tulevat olemaan ensimmäiset arvokisat Suomen naisille päävalmentaja Arttu Mäkisen alaisuudessa.

Suomen naiset ovat pelanneet edellisen kerran kansainvälisiä otteluita lähes vuosi sitten Pajulahti Games-turnauksessa tammikuun puolivälissä; tuolloin kovasti uusiutunut joukkue joutui maailman huippumaiden kyytiin, ja vaikkei voittoja turnauksessa irronnutkaan, niin joukkueen peli-ilme oli ajoittain hyvinkin lupauksia antavaa. Joukkue on vaikeasta koronan sävyttämästä vuodesta huolimatta leireillyt ahkerasti ja myös sparrivastustajia on leiritykseen saatu mukaan, joten joukkue odottelee jo kuumeisesti uutta ajankohtaa Pajulahden kisoille. Mikäli Suomen naiset onnistuvat nousemaan takaisin EM-Kilpailuiden A-Sarjaan on joukkueella edessään Suomen miesten tapaan EM-Kilpailut Turkissa näillä näkymin lokakuussa 2021.

Toivottavasti uusi ajankohta kisoille selviäisi mahdollisimman pian, ja totta kai pidämme teidät ajan tasalla ja ilmoitamme välittömästi, kun uusi kisa-ajankohta on tiedossamme!