Suomalaisen maalipallon uusi koti nyt avoinna kaikille

Suomalaisen maalipallon uusi koti on avoinna kaikille

Suomalaisen maalipallon uudet kotisivut ovat nyt avoinna osoitteessa www.goalball.fi!

Osa sivuston sisällöistä on vielä päivityksen alla ja erityisesti maalipallo.net-sivuston korvaamattoman arvokkaiden maalipalloarkistojen siirtäminen tulee viemään vielä useita kuukausia.

Paljon on silti jo tutkittavaa ja selailtavaa uusilla sivuilla.

Uudelle maalipallosivustolle syntyi tarve, kun maalipallotiedottamisen pioneeri ja maalipallo.net-sivuston luoja Jari Mikola päätti siirtää 20 vuotta kestäneen uutteran uransa jälkeen viestikapulan nykyään tiiviimmin maalipallon parissa toimiville henkilöille.

Goalball.fi-sivuston teknisestä toteutuksesta on vastannut Esamatti Käkelä, sisältöjen parissa on ahertanut Erkki Miinala ja kuvamateriaalivastaavana on toiminut Iida Kauppila.

Tätä iskujoukkoa pyritään täydentämään sopivilla vapaaehtoisilla, jotta sivuston päivittäminen olisi saumatonta, eikä minkäänlaisia katkoksia tiedottamisessa ja sivujen päivittämisessä pääsisi syntymään.

Uuden sivuston päävalikosta löydät omat osionsa maalipallon esittelylle, sarjatoiminnalle, maajoukkuetoiminnalle ja muulle toiminnalle, jonka alta löydät tietoa harjoitusvuoroista & kokeilumahdollisuuksista, nuorten toiminnasta, kansainvälisestä seurajoukkuetoiminnasta sekä hyödyllisiä linkkejä ja yhteystietoja.

Myös Goalball Finlandin- YouTube-kanavan livestreamille löytyy oma linkkinsä sivuilta.

Sivuilla on vielä oma englanninkielinen osionsa ja luonnollisesti myös Suomen Maalipalloyhdistyksen sivut ovat siirtyneet goalball.fi-sivuston alle.

Pääsivulta löytyvät myös tuoreimmat tiedotteet ja kalenteri, jota tullaan päivittämään ahkerasti tulevien viikkojen aikana mm. sarjatoiminnan osalta.

Ja tokihan sivun alareunasta löytyvät linkit Goalball Finlandin some-kanaviin.

Suurkiitos kaikille, jotka ovat tähän mennessä ojentaneet meille auttavan kätensä sivuston luomisprosessissa!

Mikäli sinulla on parannusehdotuksia sivuston suhteen, annettavana risuja tai ruusuja taikka toimitettavana arvokasta lisämateriaalia sivuillemme, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse info@goalball.fi.

Kuten todettua, paljon on vielä sisältöjen suhteen tulossa uutta ja mielenkiintoista, mutta kaikesta huolimatta sydämellisesti tervetuloa suomalaisen maalipallon uuteen kotiin!