TULE MUKAAN TEKEMÄÄN ARVOKASTA VAPAAEHTOISTYÖTÄ – TOIMITSIJOITA ETSITÄÄN MAALIPALLOTURNAUKSEEN ESPOOSEEN 3. – 4. LOKAKUUTA

Espoolainen maalipalloseura Old Power järjestää maalipallon SM-Sarjan ja 1-Divisioonan kauden 2020 – 2021 avausturnauksen Espoossa Leppävaaran Liikuntahallilla osoitteessa Veräjäpellonkatu 6, 3. – 4. lokakuuta. Tapahtumaan etsitään vapaaehtoisia toimitsijoita erilaisiin tehtäviin mahdollistamaan turnaustapahtuma – lisätietoa alapuolelta!

Jos maalipallo on entuudestaan tuntemattomampi laji, niin ei syytä huoleen; maalipalloon voit käydä tutustumassa täältä.

Toimitsijatehtävät

Etsimme toimitsijoita seuraaviin tehtäviin:

  • maalituomari
  • pelikellon ja tulostaulun hoitaja
  • tulospalveluvastaava
  • kuuluttaja / DJ

Mitä kukin näistä tehtävistä sitten pitääkään sisällään? Kattavan ohjeistuksen toimitsijatehtäviin löydät täältä.

Huom. Tarjoamme aina perehdytyksen tehtävään vielä ennen jokaista turnauspäivää! Perehdytys alkaa lauantaina 3. lokakuuta klo 9.30 ja sunnuntaina 4. lokakuuta klo 9.00.

Aikataulu

Toimitsijoilla on mahdollisuus valita alla olevista työvuoroista itselleen sopivin vaihtoehto:

  • Koko päivä / lauantai 3. lokakuuta (klo 10.00 – 20.10);
  • Aamuvuoro / lauantai 3. lokakuuta (klo 10.00 – 14.45);
  • Iltavuoro / lauantai 3. lokakuuta (klo 14.45 – 20.10);
  • Aamuvuoro / sunnuntai 4. lokakuuta (klo 9.30 – 14.00).

Toki yllä olevista ajoista pystytään joustamaan, mutta lähtökohtaisesti toivotaan sitoutumista kyseisiin työvuoroihin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään torstaihin 1. lokakuuta mennessä turnausjohtaja Erkki Miinalalle sähköpostitse eki.miinala@gmail.com tai puhelimitse 0442912126 (helpoiten tekstiviesti / WhatsApp). Ilmoitathan nimesi, haluamasi toimitsijatehtävän, työvuoro / vuorot, jotka haluat tehdä, perehdytystarpeen ja sähköpostiosoitteesi (lähetämme sähköpostitse toimitsijoiden työvuorolistat, joita löytyy myös paperisena turnauspaikalta).

Palkkio

Haluamme palkita toimitsijamme heidän korvaamattoman arvokkaasta työstään tarjoamalla ruokaa ja juomaa turnauskahviossa Liikuntahallin yläkerrassa. Aamu- ja iltavuorolaisille tarjoamme lämpimän ruuan juoman kera, lauantaina koko päivän uurastaville tarjoamme lämpimän ruuan ja juoman lisäksi välipalan juomineen. Turnauskahvion hoitajalla on lista toimitsijoista, joten omaa nimeäsi vastaan saat ruokaa ja juomaa, kun olet tauolla toimitsijatehtävistäsi.

Koronaohjeistus

Vallitseva koronatilanne varmasti mietityttää ja huolestuttaa. Olemme varautuneet kaikin mahdollisin keinoin siihen, että turnaustapahtumamme olisivat mahdollisimman turvallisia ja terveellisiä. Maalipalloturnauksille on laadittu oma koronaohjeistuksensa, jossa on yleisohjeiden lisäksi oma osionsa myös toimitsijoille. Pyydämmekin jokaista turnaustapahtumaan osallistuvaa tutustumaan koronaohjeistukseemme, jonka löydät täältä.

Tule siis rohkeasti avuksemme toteuttamaan maalipalloturnausta ja samalla nauttimaan jännittävistä peleistä ja mukavan rennosta ilmapiiristä! Apunne on korvaamattoman arvokas!

Old Power