KANSALLISET MAALIPALLOSARJAT 2021 – 2022 – TAMMIKUUN TURNAUS PERUTTU, RUNKOSARJA SUPISTUU

Kansallisten maalipallosarjojen kausi 2021 – 2022 on saanut riesakseen edelliskausilta tutun ja varsin ei-toivotun muutoksentekijän nimittäin koronan. Tällä kertaa pahentuneen koronavirustilanteen ja todella voimakkaiden alueellisten rajoitusten vuoksi kuluvan kauden toinen runkosarjaturnaus on jouduttu perumaan.

Suunnitelmissa ollut kauden toinen runkosarjaturnaus oli määrä pelata Oulussa, Kaakkurin Palloiluhallilla 29. – 30. tammikuuta, mutta Pohjois-Pohjanmaan Aluehallintoviraston todella tiukat rajoitustoimet ovat pakottaneet turnausjärjestäjä Old Powerin perumaan tapahtuman. Tämän todella harmillisen peruutuksen vuoksi kauden runkosarja supistuu kolmeen turnaukseen.

Kansallisten Maalipallosarjojen seuraava turnaus on ohjelmassa 5. – 6. maaliskuuta, kun Aisti Sport järjestää sarjaturnauksen Sotungin koululla, Vantaalla. Tämän jälkeen ”maalipallokaravaanin” on määrä ottaa uudestaan suuntansa kohti pohjoista ja Old Powerin järjestämää turnausta Oulussa, Kaakkurin Palloiluhallilla 26. – 27. maaliskuuta.

Kun Oulun turnauksen jälkeen runkosarjat on saatu toivottavasti onnellisesti päätökseen, on aika suunnata katseet kohti kauden huipentavaa finaaliturnausta, joka pelataan 21. – 22. toukokuuta Espoossa, Leppävaaran Liikuntahallilla.

Loppukauden otteluohjelma on päivitetty goalball.fi-sivustolle molempien sarjojen osalta. Loppukauden ohjelmaan ja joulukuisen avausturnauksen tuloksiin pääset tutustumaan:
Miesten SM-Sarjan osalta täältä ja Avoimen SM-Sarjan osalta täältä.

Kauden 2021 – 2022 tuleva ohjelma

Toinen Runkosarjaturnaus: 5.3. – 6.3.2022, Sotungin koulu, Vantaa (järjestäjä Aisti Sport ry)

Kolmas runkosarjaturnaus: 26.3. – 27.3.2022, Kaakkurin Palloiluhalli, Oulu (järjestäjä Old Power ry)

Finaaliturnaus: 21.5. – 22.5.2022, Leppävaaran Liikuntahalli, Espoo (järjestäjä Paralympiakomitea ry)